De Valentine’s Day, dă-ți VOYO să iubești înaintea tuturor | 7 filme romantice de văzut cu jumătatea ta

Citeste mai mult despre: Valentine’s Day, filme romantice, voyo,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 10 Februarie 2023
Data actualizare: 10 Februarie 2023
Valentine’s Day se apropie cu pași repezi și n-ai niciun motiv să te temi să-ți declari dragostea pentru cin’ ți-e drag. VOYO te invită să celebrezi dragostea în avans, cu filme romantice de văzut și simțit în doi. Dă-ți VOYO să iubești de Valentine’s Day!

În luna iubirii nu e „păcat” să începi petrecerea înaintea tuturor. Nu, nu e, am verificat noi. VOYO te provoacă să furi startul de Valentine’s Day, sărbătoarea iubirii de orice fel! Intră pe VOYO și descoperă filmele romantice care își dau oricând senzația de „fluturi în stomac”.

Valentine’s Day, în avans pe VOYO – 7 filme romantice de văzut

A Picture Perfect Wedding (Album de nuntă)

Lindsey, de profesie fotograf, este rugată de fiul unui mogul din New York, Josh, să filmeze nunta surorii sale. Între cei doi pare să apară scântei de-a lungul pregătirii pentru ceremonie, dar pe măsură ce sosește ziua cea mare, ce vor decide inimile lor?

Our Dream Wedding (Căsătoriți fără voie)

Natalie, timidă de angajamente, încearcă voalul de mireasă „magic” al bunicii sale și este transportată în viitorul ei, unde ea și iubitul de lungă durată Scott sunt căsătoriți fericiți cu doi copii frumoși.

The wedding planner (Eu cu cine mă mărit?)

Nimeni nu înțelege dragostea și romantismul mai bine decât Mary Fiore (Jennifer Lopez), cea mai cunoscută organizatoare de nunți din San Francisco. Specialistă în îndeplinirea visurilor altora, ea e prea ocupată ca să mai aibă o viață personală.

În timp ce sărbătorește o nouă și importantă comandă - nunta bogatei Fran Donolly (Bridgette Wilson-Sampras) - Mary este salvată de la o coliziune aproape fatală cu un container scăpat de sub control, de  chipeșul doctor Steve Edison (Matthew McConaughey). După ce petrec împreună o seară încântătoare, Mary crede că a găsit, în sfârșit, un motiv pentru a se îndrăgosti. Din nefericire, va descoperi în curând că Steve este viitorul soț al lui Fran Donolly și că Mary este organizatoarea nunții lor. Cariera și Cupidon se ciocnesc cap în cap.

Designed with love (Desenat cu dragoste)

Designerul Skye isi doreste un „camion de modă”, dar nu poate face asta singură. Ajutorul vine de la frumosul antreprenor Jason. Pe măsură ce lucrează împreună, Skye și Jason descoperă că au mai multe în comun decât credeau. Ar putea fi dragoste?

Sweet Autumn (Desert de toamnă)

Mătușa Dee își împarte magazinul de dulciuri între nepoata ei, Maggie, și fermierul de arțar, Dex. În urma scrisorilor plecate de Dee, cei doi descoperă motivul deciziei ei, în timpul festivalului Sweet Autumn.

Love Upstream (Dragoste împotriva curentului)

O comedie romantică spumosă despre o dragoste neașteptată. Autoarea Charlotte, o fată din orașul Chicago, se îndreaptă spre sălbăticia din Minnesota pentru a-și scrie noua carte. Ghidul ei, Rob, se îndoiește de abilitățile femeii. Cu toate acestea, își dau seama că au mai multe în comun decât s-ar fi așteptat, iar în cele din urmă ajung să se îndrăgostească. Filmul „Dragoste împotriva curentului” îi are în distribuție pe Nadine Whiteman Roden, Steve Lund, Kimberly-Sue Murray și este regizat de Bill Corcoran.

10 Truths About Love (Dragoste și 10 adevăruri)

Povestea unui jurnalist de relații pentru care, în ciuda expertizei sale profesionale, dragostea nu este ușoară. Filmul „Dragoste și zece adevăruri” îi are în distribuție pe actorii Camilla Belle, Neil Crone, Carly Street și ca regizor pe Brian K. Roberts.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!