Decizia luată de Donald Trump după ce Elon Musk a cumpărat Twitter cu 44 de miliarde de dolari

Decizia luată de Donald Trump după ce Elon Musk a cumpărat Twitter cu 44 de miliarde de dolari
Donald Trump a salutat achiziția făcută de Elon Musk. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Donald Trump, Elon Musk, Twitter,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 26 Aprilie 2022
Data actualizare: 26 Aprilie 2022
Elon Musk a cumpărat rețeaua Twitter cu 44 de miliarde de dolari, iar vestea achiziției a fost salutată de mulți membrii ai Congresului american. Donald Trump, fostul președinte al SUA, a reacționat și el la anunțul realizării tranzacției.

Donald Trump a fost suspendat de Twitter după evenimentele de la Capitoliu din 6 ianuarie 2021, după ce a fost considerat artizanul violențelor fără precedent îndreptate împotriva Congresului american. După anunțul vânzării rețelei de socializare, fostul președinte a declarat că nu-și va reactiva contul de Twitter, chiar dacă i se va permite acest lucru.

Nu mă voi întoarce la Twitter, voi rămâne pe Truth. Sper că Elon va cumpăra Twitter, pentru că va aduce îmbunătățiri și el este un om bun”, a declarat Donald Trump pentru Fox News.

Truth Social este noua platformă de social media creată de Trump Media & Technology Group, o companie americană de media și tehnologie fondată în octombrie 2021 de fostul președinte Donald Trump.

Fostul șef de la Casa Albă s-a considerat discriminat după incidentele de la Capitoliu, când conturile sale sociale de Twitter, Facebook și Instagram au fost dezactivate pe motiv că a incitat la revoltă socială.

Donald Trump a acuzat conducerile celor trei platforme de socializare de încălcarea dreptului la libera exprimare. Din acest motiv a decis să-și facă propria rețea socială.

Acceptăm milioane de oameni, iar ceea ce constatăm este că Truth este mai bun decât Twitter. Ei au boți și conturi false, iar noi facem tot ce putem [să le excludem –n. red.]”, a mai spus Trump, care are deja mulți susținători în noua platformă.

Actrița engleză Jameela Jamil (36 de ani) a dezvăluit că renunță la Twitter după ce Elon Musk a anunțat achiziționarea rețelei.

Mă tem că această ofertă de libertate de exprimare va ajuta această platformă odioasă să atingă forma finală de ură lipsită de lege, bigotism și misoginie. Mult noroc”, a comentat actrița în ultimul ei tweet.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!