Decizie SURPRINZATOARE 

Nimeni nu se astepta sa cedeze atat de usor! Decizie SURPRINZATOARE in divortul Tom Cruise - Katie Holmes. La ce acord au ajuns vedetele:

Nimeni nu se astepta sa cedeze atat de usor! Decizie SURPRINZATOARE in divortul Tom Cruise - Katie Holmes. La ce acord au ajuns vedetele:
Citeste mai mult despre: divort, Tom Cruise,
Data: 10 Iulie 2012
Divortul neasteptat al lui Tom Cruise si Katie Holmes s-a incheiat uimitor de repede si intr-o maniera discreta, la doar doua saptamani de la anuntarea rupturii, printr-un acord amiabil. Multi spun ca actorul a acceptat conditiile fostei sale sotii atat de usor tocmai pentru a nu pune in pericol secretele Bisericii Scientologice.

Avocatul lui Katie Holmes a declarat ca acest caz este inchis, cele doua staruri ajungand deja la o intelegere privind separarea si custodia fetitei. Actrita si familia sa sunt fericiti ca totul s-a incheiat, Katie fiind pregatita sa treaca la o noua etapa a vietii sale.

In revista People, cele doua staruri de la Hollywood sustin ca trebuie sa "lucreze" impreuna ca parinti pentru ca interesele fiice lor, Suri, sa nu fie afectate.

Avocatul actritei a confirmat faptul ca Suri, in varsta de 6 ani, a fost incredintata exclusiv lui Katie Holmes.


FOTO: Getty Images

Apropiati ai cuplului sustin ca detaliile divortului sunt private, dar, conform surselor revistei People, cei doi actori lucreaza la stabilirea unui program generos de vizitare a micutei de catre tatal ei. In plus, in acordul de divort, exista prevederi ce privesc detaliile de ordin religios pe care cei doi parinti au dreptul sa le ofere fiicei lor.

Presa americana speculeaza ca diferendele cuplului de natura religioasa reprezinta unul dintre motivele divortului. Apropiatii celor doi sustin ca, pentru Katie, Suri reprezinta prioritatea nr. 1. De aceea, in acordul semnat, se prevede ca micuta sa nu fie expusa niciunui element relationat cu Scientologia: fetita nu va participa la niciun curs scientologic sau la petreceri de acest gen. Mai mult, Katie s-a asigurat ca fiica ei nu va face scoala scientologica, in ciuda faptului ca ceilalti doi copii adoptati ai lui Cruise au facut acest lucru.

Actrita de 33 de ani, care de acum va juca rolul unei mame singure - de data asta nu intr-un film, ci chiar in viata reala - si-a inchiriat propriul apartament in New York, unde va locui impreuna cu fiica ei.

Sursa People

FULLSCREEN
Decizie neasteptata in cazul Cruise - Holmes: la ce acord au ajuns ce le doua staruri americane?
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO