Declaratia care ar fi pus in pericol nunta Biancai cu Victor Slav. Confidenta roscatei rupe tacerea

Data publicarii: 10 Octombrie 2013
Data actualizare: 10 Octombrie 2013
Confidenta si psiholoaga Biancai Dragusanu a sustinut si isi mentine afirmatiile ca in luna iunie roscata s-a intalnit in secret cu fostul iubit, Adrian Cristea.

"A fost treaba lor. Victor e un baiat bun si eu i-am zis Biancai ca nu va gasi pe cineva mai bun ca el", a declarat Veronica A. Cara "La Maruta".

"Din punctul meu de vedere, intalnirea pe care Bianca a avut-o cu Adi nu insemna atat de mult, daca ea nu ar fi facut toate tampeniile sa se ajunga la scandalul asta. Era o simpla intalnire si atat", a continuat ea.

Veronica A. Cara a evitat sa spuna, insa, ce s-ar fi intamplat daca Victor Slav ar fi aflat inainte de casatorie de aceasta intalnire. Ceilalti invitati au considerat ca tacerea ei inseamna ca Slav ar fi anulat nunta.

"Daca se afla in iunie ca Bianca s-a vazut cu Cristea, iar Victor Slav reactiona, atunci nunta din septembrie era pusa in pericol", a afirmat Mircea N. Stoian.

Bianca tocmai s-a intors impreuna cu sotul ei de la Budapesta, acolo unde roscata a suferit o interventie chirurgicala, pentru a-i fi curatate hematoamele de la picioare.

Mai multe detalii despre starea ei de sanatate gasesti aici, intr-un interviu oferit de mama Biancai, Madi Dragusanu.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies