pune pe jar toate admiratoarele: Stefan Stan ...">

Declaratia care pune pe jar toate admiratoarele: Stefan Stan sta prost cu dragostea. Plus, ce apreciaza cel mai mult la o fata

Declaratia care pune pe jar toate admiratoarele: Stefan Stan sta prost cu dragostea. Plus, ce apreciaza cel mai mult la o fata
Citeste mai mult despre: Stefan Stan,
Data: 24 Iulie 2012
Castigatorul show-ului "Vocea Romaniei" apare mereu inconjurat de fete frumoase, dar asta numai in lumina reflectoarelor, spune el, pentru ca in viata de zi cu zi nu a gasit inca fata potrivita.

"E greu sa gasesti persoana potrivita. Mai ales asa, cum sunt eu, cand nu am timp nici de mine, dar de o relatie! Am multe concerte, dar nu prea mai am viata persoanla. Nu am timp sa fac sex, dragoste. Asta se intampla mai rar. Nu am timp", a afirmat Stefan Stan.

"Oricum, sunt mult prea pretentios cand vine vorba despre vreo fata. Daca as gasi as lua-o virgina, dar nu se mai gasesc asa fete", a mai spus el, adaugand ca a respectat fiecare femeie din viata lui.

Imediat dupa ce a castigat marele trofeu de la “Vocea Romaniei”, Stefan Stan s-a apucat de treaba! A intrat in studio alaturi de Smiley si de echipa de la Hahaha Production si a scos primul sau single, “You Give Me Love” feat. Alex Velea, single care a rasunat la toate radiourile.

La scurt timp dupa asta, artistul a venit cu o noua piesa, mult mai romantica: “Ea nu mai vine”. Stefan lucreaza acum la primul sau album si bate tara-n lung si-n lat pe la concerte.
 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO