Declaratia de dragoste a lui Radu Valcan care nu este pentru Adela Popescu, ci pentru Thailanda: "Ok, recunosc. Te-am iubit din prima clipa"

Declaratia de dragoste a lui Radu Valcan care nu este pentru Adela Popescu, ci pentru Thailanda: Ok, recunosc. Te-am iubit din prima clipa
Citeste mai mult despre: Radu Valcan, Adela Popescu,
Data publicarii: 16 Ianuarie 2014
Data actualizare: 16 Ianuarie 2014
Adela Popescu si Radu Valcan au petrecut o vacanta de vis in Thailanda.

"Ce inseamna, de fapt, sa iubesti?! Nimic mai mult decat sa aprofundezi. Sa fii acoperit de dragoste, iar impreuna cu ea sa descoperi placeri comune. Sa iubesti necunoscutul, sa faci amor in neant. Nimic nu poate fi mai misto decat sa mai descoperi o dragoste in plus, sincer, franc… la comun. Alt tinut… necunoscut, placut, food, sea food! Thailanda, si eu te iubesc", a recunoscut pe blogul personal Radu Valcan, dupa ce iubita lui "l-a dat de gol" ca este absolut fascinat de exotica Asie.

"I-a placut de a murit!!! E lesinat dupa mancarea, traditiile, obiceiurile, viata complet diferita de tot ce a vazut, traficul, apusul, tuk-tuk-ul, tom yam-ul thailandez, dar dintre toate adjectivele, metaforele din lume, el s-a limitat doar la a spune "Sa-mi bag picioarele". Dar de ce nu le povestesti, iubitule, cum ai murit de ras cu Coco la Ping Pong Show, cum ai facut misto de el impreuna cu Andreea, cand a adormit la masaj thailandez (Andreea si Coco - cumnata mea si fratele meu alaturi de care ne bucuram de vacanta), cum ti-a ramas printre dinti un piciorus de broscuta mancata pe Nana street, cina de la Sirocco (acolo unde a mancat si colegul tau Bradley Cooper in Hangover), saloanele de tatuaje la care noroc ca ai ajuns treaz, altfel acum aveai si tu un paianjen tatuat pe jumatate de fata", a scris amuzata Adela Popescu.


 alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies