Deea și Dinu Maxer divorțează după 18 ani de relație. Ce mesaj au transmis pe rețelele sociale

Deea și Dinu Maxer divorțează după 18 ani de relație. Ce mesaj au transmis pe rețelele sociale
Citeste mai mult despre: deea si dinu maxer, divort,
Data publicarii: 28 Martie 2023
Data actualizare: 28 Martie 2023
După 18 ani de relație și 14 ani de căsnicie, Deea și Dinu Maxer au anunțat că vor merge pe drumuri separate. Iată ce mesaj au publicat pe rețelele sociale!

Deea și Dinu Maxer au avut o relație de 18 ani, din care au rezultat doi copii, un băiețel și o fetiță. Însă, la trei ani de la nașterea celui de-al doilea copil, cuplul a anunțat că se va desparte. Atât Deea, cât și Dinu au publicat același mesaj pe rețelele sociale, prin care explicau hotărârea lor:

”Am decis sã ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru aceasta călătorie în care am fost, pe rând, piloți! Mulțumesc, @dinumaxer!

Voi ne știți viața ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere șu admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră.

Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia!

Mulțumim, Deea și Dinu Maxer!”

Relația lor a trecut prin momente grele după nașterea copiilor

În septembrie, 2022, Dinu Maxer a vorbit despre problemele din relația sa cu Deea, recunoscând că apariția copiilor a adus cu sine și tensiuni între ei. Însă, nicidoata nu a fost vorba de infidelitate în relația lor.

„Am făcut-o geloasă pe Deea mai ales în primii ani de căsnicie. Atunci nu-mi dădeam seama că mai răspundeam unei fete sau alteia, dar și ea suferea. Cred, totuși, că cheia mariajului nostru a fost, până la urmă, fidelitatea. Nu am călcat strâmb nici unul. Au mai fost momente de criză, că în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii. Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi! Devenisem că doi străini, deși stăteam în aceeași casă”.

Sursă foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!