Demi Lovato a recunoscut că s-a drogat. Ce le-a spus artista fanilor ei

Demi Lovato a recunoscut că s-a drogat. Ce le-a spus artista fanilor ei
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 August 2018
Data actualizare: 06 August 2018
Demi Lovato s-a adresat pentru prima dată fanilor ei, după ce a stat aproape două săptămâni în spital.

Artista le-a transmis o scrisoare celor 70,8 milioane de susținători de pe Instagram. Este prima reacție publică pe care o are Demi Lovato din 24 iulie 2018, când a ajuns la spital în urma unei intoxicări cu niște substanțe care nu au fost nici azi dezvăluite. Iată mesajul pentru fanii ei:

„Am fost întotdeauna transparentă în legătură cu călătoria mea cu dependența de droguri. Ceea ce am învățat este că această boală nu e ceva care să dispară ori să pălească în timp. Este ceva ce trebuie să depășesc, fiindcă nu am reușit încă. Vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a ținut în viață și sănătoasă. Fanilor mei, cărora le sunt recunoscătoare pe viață pentru toată dragostea și suportul vostru în această ultimă săptămână. Gândurile voastre pozitive mă ajută în aceste momente dificile.

Vreau să le mulțumesc familiei, echipei mele și medicilor de la Cedars-Sinai, care mi-au fost alături în tot acest timp. Fără ei nu aș mai fi putut scrie acum această scrisoare.

Am nevoie de timp să mă vindec și să mă reabilitez. Nu voi uita niciodată dragostea voastră și abia aștept ziua în care să pot spune că am depățit aceste momente”, a scris Demi Lovato pe Instagram.

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Din mesajul ei rezultă că Demi nu a reușit să scape de dependența de droguri, în ciuda faptului că s-a luptat din răsputeri cu acest flagel. Cu o lună înainte de a intra în spital, Demi lansase o piesă nouă – „Sober” – în care se confesa că a pierdut din nou lupta cu stupefiantele. Pe 24 iulie 2018, artista a fost găsită inconștientă în casa ei din Los Angeles. O ambulanță chemată la fața locului a transportat-o de urgență la spital, iar apropiații ei au cerut presei să-i acorde discreția indispensabilă în astfel de situații. 

Apropiații artistei au negat că Demi Lovato s-a drogat cu heroină, însă au refuzat să spună ce substanțe i-au provocat căderea. În spital, Demi a suferit niște complicații, pe fondul supradozei cu substanțe sau medicamente puternice. Înainte de această „rătăcire”, artista reușise să stea șase ani fără să consume droguri.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies