Demi Lovato, gest emoționant în memoria unui fost prieten care a murit în urmă cu câteva zile

Demi Lovato, gest emoționant în memoria unui fost prieten care a murit în urmă cu câteva zile
Citeste mai mult despre: Demi Lovato,
Autor: Redactia
Data publicarii: 16 Octombrie 2019
Data actualizare: 16 Octombrie 2019
La un an de când Demi Lovato a luat o supradoză, Demi Lovato și-a schimbat stilul de viață și a devenit o fire mai activă, cel puțin pe rețelele de socializare.

A avut mari probleme cu drogurile, a recunoscut că este bipolară și se luptă cu kilogramele în plus, dar cu toate aceste chestiuni, Demi Lovato nu a renunțat să fie un om sufletist.

Vedeta a postat pe contul ei oficial de Instagram o fotografie cu noul ei tatuaj, care conține inițiala T, în memoria fostului său prieten, Thomas Trussell, care a murit în urmă cu câteva săptâmâni. 

 

 

"Un T pentru Tommy. Odihnește-te în pace înger deosebit. Te iubesc pentru totdeauna. Mulțumesc pentru tatuaj... este frumos și sunt atât de recunoscătoare pentru acest lucru." a scris Demi Lovato. 

Thomas Trussel a fost un model la o agenție cunoscută din Statele Unite ale Americii și a murit din cauza unei supradoze. Acesta se afla într-o depresie foarte puternică, luptându-se cu depedența sa de droguri. Și Demi Lovato a trecut prin clipe grele ca Thomas, vedeta fiind internată în anul 2019 într-o clinică de reabilitare. 

Demi Lovato pare împăcată cu ea însăși. Recent, vedeta, care încă din adolescență se luptă cu kilogramele în plus, a postat pe Instagram o imagine needitata cu trupul său.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is my biggest fear. A photo of me in a bikini unedited. And guess what, it’s CELLULIT!!!! I’m just literally sooooo tired of being ashamed of my body, editing it (yes the other bikini pics were edited - and I hate that I did that but it’s the truth) so that others think I’m THEIR idea of what beautiful is, but it’s just not me. This is what I got. I want this new chapter in my life to be about being authentic to who I am rather than trying to meet someone else’s standards. So here’s me, unashamed, unafraid and proud to own a body that has fought through so much and will continue to amaze me when I hopefully give birth one day. It’s such a great feeling to be back in tv/film while not stressing myself with a strenuous workout schedule before 14 hour days, or depriving myself from a real birthday cake rather than opting for watermelon & whip cream with candles because I was terrified of REAL cake and was miserable on some crazy diet shit. Anyway, here’s me, RAW, REAL! And I love me. And you should love you too! Now back to the studio.. I’m working on an anthem.. ????????????????????????‍♀️ also. Just so everyone’s clear.. I’m not stoked on my appearance BUT I am appreciative of it and sometimes that’s the best I can do. I hope to inspire someone to appreciate their body today too. ???? #nationalcelulliteday #celluLIT ????????????

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on


Îmbrăcată în costum de baie, Demi Lovato arată lumii întregi că este o femeie ca oricare alta, cu probleme cu greutatea și cu celulită.

“Aceasta este cea mai mare frică a mea. O imagine cu mine în bikini, needitata. Și ghici ce, am celulită! M-am săturat să îmi fie rușine de corpul meu, să îmi editez pozele (da, celelalte poze cu mine în bikini sunt editate , urăsc că am făcut asta, dar e adevărat) ca alții să creadă că eu corespund standardelor lor de frumusețe. Dar aia nu sunt eu”, a scris Demi.

Foto: Profimedia

Vezi: Top 3 celebrități care au devenit vegane, iar ulterior au renunțat
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies