Demi Lovato s-a întors. Cu ce mesaj a revenit cântăreața din perioada petrecută la dezintoxicare

Demi Lovato s-a întors. Cu ce mesaj a revenit cântăreața din perioada petrecută la dezintoxicare
Autor: Dan L. Brumar
Data: 07 Noiembrie 2018
Cântăreața americană Demi Lovato, care s-a retras din viața publică la sfârșitul lunii iulie, când a suferit o intoxicație cu medicamente, s-a întors la viața de dinainte. Care a fost primul ei mesaj la ieșirea de la dezintoxicare.

Mai bine de trei luni a petrecut Demi Lovato departe de muzică, de fani și de cei dragi ei. Internată într-o clinică de dezintoxicare, artista americană a trecut printr-o perioadă grea de recuperare fizică și emoțională după supradoza de medicamente. Demi Lovato și-a revenit și s-a întors la viața ei de dinainte. În seara de 4 noiembrie a ieșit în oraș cu niște prieteni, iar marți dimineață s-a dus la vot, cu ocazia alegerilor parțiale parlamentare, care au loc în SUA la doi ani de la alegerile prezidențiale.

Vedeta și-a reluat cu această ocazie și activitatea pe rețelele sociale, postând pe Instagram un îndemn pentru americani să iasă la vot. „Sunt atât de recunoscătoare să fiu acasă la timp pentru a vota. Un vot poate face diferența, așa că asigurați-vă că vocea voastră este auzită!”, a scris Demi pe rețeaua socială.


Însă, cântăreața și-a șters de pe Instagram ultima postare, în care recunoștea că a eșuat în tentativa ei de a se lăsa de droguri și în care le mulțumea tuturor celor care îi sunt alături și nu o condamnă. 

Citește și: Demi Lovato vrea cu disperare să scape de casa în care era să moară

A fost la Spa în weekend

Demi Lovato a primit permisiunea medicilor clinicii de recuperare să părăsească stabilimentul încă din weekend. Conform unor surse citate de TMZ, cântăreața americană a fost la Spa și a luat cina la un restaurant din Beverly Hills, sâmbătă seară, împreună cu designerul vestimentar Henry Levy. Prezența acestuia în preajma solistei a alimentat zvonurile că cei doi sunt împreună. Ei au fost văzuți împreună și duminică seară, într-un local din West Hollywood, Los Angeles.


Citește și: Toate aceste celebrități răpuse de droguri mai au un lucru straniu în comun

În 24 iulie 2018, Demi Lovato a ajuns la spital după ce a suferit o intoxicație severă cu medicamente. Inițial, surse din cadrul poliției au declarat presei americane că artista s-a drogat cu heroină, după o perioadă de șase ani în care nu se mai atinsese de alcool și stupefiante. Ulterior, analizele au relevat că Demi Lovato a consumat în exces medicamente analgezice puternice, substanțe care i-au pus în pericol viața. 

FULLSCREEN
Demi Lovato s-a întors. Cu ce mesaj a revenit cântăreața din perioada petrecută la dezintoxicare
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO