Demi Lovato, supradoză cu analgezice extrem de puternice. Artista, aprovizionată de un dealer încă din aprilie (surse)

Demi Lovato, supradoză cu analgezice extrem de puternice. Artista, aprovizionată de un dealer încă din aprilie (surse)
Citeste mai mult despre: Demi Lovato, Demi Lovato supradoza,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 14 August 2018
Data actualizare: 14 August 2018
Un analgezic foarte puteric, din familia opioidelor, ar fi fost cauza spitalizării cântăreței americane Demi Lovato. Surse din anturajul artistei au declarat pentru TMZ că Lovato a apelat la serviciile unui dealer de droguri cu o zi înainte de a se prăbuși în casă din cauza supradozei.

Sursele TMZ spun că necazurile lui demi Lovato au început pe 24 iulie 2018, la ora 4 dimineața, când i-a scris un mesaj dealerului ei de droguri să o aprovizioneze cu narcotice. Acesta a venit la artistă acasă și i-a predat două folii de Oxicodon, un analgezic narcotic pe bază de opiu și derivații de opiu folosit pentru tratarea durerilor moderate și severe. Conform prospectului, medicamentul este de circa două ori mai puternic decât morfina dacă este adminstrat oral și are o sumedenie de contraindicații.

Oxicodon face parte din categoria substanțelor care beneficiază de control special, din cauza ușurinței cu care creează dependență. Medicamentul se eliberează doar cu rețetă de la medicul specialist, fiind utilizat cu precauție în cazul pacienților dependenți de opioide, cu presiune intracraniană crescută, hipotensiune, alcoolism acut, boli renale sau hepatice cronice.

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Demi Lovato a fost la un pas de moarte la sfârșitul lunii iulie, din cauza unei intoxicații cu substanțe extrem de puternice. Conform prospectului, în caz de supradoză, Oxicodon poate cauza moartea. Sursele citate de tabloidul american susțin că dealerul de droguri a fost de față când Demi Lovato a început să se simtă rău și s-a făcut nevăzut când artista a acuzat probleme respiratorii

Demi Lovato a avut mai mulți ani probleme cu drogurile, iar fanii ei s-au bucurat să afle că artista a reușit să scape de dependență. Însă, lucrurile nu au stat tocmai așa, Demi Lovato recidivând în primăvara acestui an. În aprilie, ea ar fi reluat legăturile cu furnizorul ei de stupefiante, care îi aducea „marfa” până acasă.

Demi Lovato a fost externată din spitalul din Los Angeles săptămâna trecută. În prezent ea se află la Chicago, unde urmează un tratament pentru a-și reveni fizic și mental după „căderea” de luna trecută. Surse din anturajul artistei au dezvăluit că Lovato va avea nevoie de un tratament prelungit la o clinică de dezintoxicare, care ar putea dura câteva luni.

Citește și: Prima reacție a lui Demi Lovato la ieșirea din spital
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies