Denisa, dansatoarea care l-a impresionat pe Călinescu: "Am dansat ca o femeie măritată, data viitoare dansez ca una singură"

Denisa, dansatoarea care l-a impresionat pe Călinescu: Am dansat ca o femeie măritată, data viitoare dansez ca una singură
Data publicarii: 18 Februarie 2019
Data actualizare: 18 Februarie 2019
Denisa Despa a dansat în aşa fel încât Florin Călinescu i-a oferit singur patru “DA”, în aşa fel încât să o mai vadă şi în etapa următoare.  
Când Denisa Despa a intrat pe scenă, Florin a amuţit. Când ea nu a mai dansat, nimeni nu îl mai oprea pe Călinescu. Momentul a fost unul savuros, un adevărat numar de stand-up comedy.
 
”Parcă ești de la circa 14... Gazați-o, culcați-o la pământ! Încătușați-o! Distrugeți-i viitorul! După ce că mai avem vreo două-trei în țară... Ne-au tăiat pădurile, ne-au vândut fabricile, au privatizat tot... Au mai rămas Zamolxe, Babele și ea!
Scumpa mea, mă plictisesc aici: cu viori, cu dansatori, cu coruri, cu tot felul de echilibristice.. Of, dacă te-ai sublima într-o sticluță mică, ca-n Aladdin, să frec puțin și să spui: Da, stăpâne! Sunt aici! Îndeplinește-mi orice dorință!... De-o lună am scris textul ăsta și n-aveam cui să i-l spun”. 

Denisa a fost la rândul ei impresionată de reacția lui Florin Călinescu: ”Mă simt flatată că am stârnit aceste sentimente în domnul Călinescu, eu fiind o fană de-a lui de mic copil. Nu mă așteptam la treaba asta! Că încă mai funcționează Florin Călinescu”. 

Denisa a arătat pe pagina ei de Facebook că nu duce nici ea lipsă de umor. În timp ce unii au felicitat-o pentru dans, o fană a admonestat-o, pe motiv că ea poate mai mult şi că acela a fost dans de femeie măritată. Mai în glumă, mai în serios, Denisa a avertizat-o că în etapa următoare va vedea şi dansul de femeie singură.

Până la galele live, însă, în poveste, înainte mult mai este...


SURSA FOTO: FACEBOOK
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies