Fiica lui Charlie Sheen a fugit de acasă! Ce acuzații le aduce părinților: "Era o casă a iadului"

Fiica lui Charlie Sheen a fugit de acasă! Ce acuzații le aduce părinților:  Era o casă a iadului
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 14 Septembrie 2021
Data actualizare: 14 Septembrie 2021
Momente delicate pentru Denise Richards și Charlie Sheen. Fiica lor cea mai mare, Sami, le-a declarat război și a făcut afirmații care cu siguranță le vor păta serios imaginea. 

Denise Richards și Charlie Sheen, cunoscut în special pentru rolul deținut în serialul "Doi bărbați și jumătate", au divorțat în anul 2006, dar au rămas în relații bune de dragul copiilor pe care îi au împreună. Se pare că cei doi actori de la Hollywood sunt supărați din cauza fiicei lor, Sami, care le aduce grave acuzații. 

Adolescenta s-a mutat din casa mamei sale, după mai multe certuri. La scurt timp după ce a părăsit locuința acesteia, Sami a început să își spună nemulțumirile în mediul online. Adolescenta susține că locul în care trăia cu mama ei era o casă a iadului, în care abuzurile se petreceau zilnic.

„Acum un an eram prinsă într-o gospodărie abuzivă, mă uram, îmi duceam zile fără să mănânc sau să dorm, era deprimant”. Ea și-a anunțat toți cunoscuții că a scăpat de regulile absurde ale mamei sale, iar în prezent se simte liberă și fericită. Mai mult decât atât, pentru a-și alunga singurătatea a adoptat două pisici. În plus, o altă decizie radicală pe care a luat-o a fost aceea de a renunța la liceu. 

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Cei mai populari TikTok-eri de la Untold! 




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies