(P) Descoperă facilitățile celui mai nou centru de business din București: H Private Arghezi

(P) Descoperă facilitățile celui mai nou centru de business din București: H Private Arghezi
Citeste mai mult despre: centru de business, H Private Arghezi,
Data publicarii: 14 Martie 2023
Data actualizare: 14 Martie 2023
Recunoscut drept cel mai important pol de afaceri al țării, Bucureștiul se mândrește cu o moștenire arhitectonică valoroasă, reprezentativă pentru identitatea sa culturală și istorică. Acest atu îl transformă într-un punct de atracție pentru companiile, investitorii și dezvoltatorii imobiliari care privesc mai departe de tensiunile economice temporare și aleg să crească și să se dezvolte aici, contribuind astfel la crearea unui ecosistem urban puternic, dar și a unei elite de business diversificate și remarcabile.

Unul dintre cei mai proeminenți investitori și dezvoltatori imobiliari internaționali prezenți pe plan local, Hagag Development Europe, plasează, de mai bine de cinci ani, investiții considerabile în renovarea, consolidarea și modernizarea unor clădiri cu valoare istorică și prezență arhitecturală unică din centrul capitalei. 

Cel mai recent proiect livrat de dezvoltator pe aceasta nișă este clădirea de birouri H Tudor Arghezi 21 - un imobil emblematic care datează din anul 1966 și care a fost recent renovat și modernizat pentru a răspunde nevoilor actuale ale pieței de spații de birouri moderne. 

Mai mult decât atât, primele două nivele găzduiesc cel mai nou centru de business modern din București - H Private Arghezi - un concept dedicat exclusiv segmentului de spații de birouri private deservite, de dimensiuni reduse. 

Fă cunoștință cu primul centru de business conceput să răspundă nevoilor unui mediu de afaceri dinamic și încrezător!

Bucureștiul antreprenorial este caracterizat de dinamism, iar pentru a-și putea menține un grad ridicat de competitivitate, mediul de afaceri privat local are nevoie de soluții pe măsură. În consecință, pentru a răspunde rapid nevoilor companiilor care se dezvolta într-un ritm accelerat, dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe a deschis, la începutul acestui an, primul centru de afaceri modern echipat cu toate facilitățile necesare unui business în continuă expansiune. Chiar la KM 0 al orașului. 

H Private Arghezi te așteaptă cu spații de birouri private de diferite dimensiuni, săli de ședință și business lounge, dar și cu servicii premium precum cele de Business Concierge sau chiria de tip all-inclusive.   

Descoperă un centru de business localizat într-o clădire de birouri cu valoare istorică, aflată la Km 0 al capitalei!

Alege să-ți desfășori activitatea într-un un spațiu de lucru modern care îți oferă, pe lângă poziționarea privilegiată, o gamă variată de opțiuni de închiriere birouri și numeroase alte facilități. Centrul de afaceri H Private Arghezi este dotat cu cele mai noi tehnologii de lucru și te așteaptă într-un mediu sigur și confortabil. 

Printre facilitățile oferite de noul centru de business din zona Universitate, se numără:

30 de birouri compartimentate, mobilate si servisate

Săli de ședință complet echipate și tehnologizate

Business lounge elegant

Chicinete individuale la fiecare etaj

Community Manager cu experiență în zona operațională

Locația noastră a fost creată astfel încât să răspundă nevoilor de afaceri ale companiilor de orice dimensiune nu doar prin satisfacerea nevoii de spațiu, ci și prin servicii premium. 

Chiriașii H Private au posibilitatea de a opta pentru toate cele 3 produse disponibile - împreună sau individual, în funcție de necesitățile curente, de la servicii de închiriere birou virtual, găzduire sediu social, închiriere de birouri private servisate sau săli de ședință cu acces 24/7 și capacitate de până la 40 de persoane. În plus, locația ultracentrală chiar în inima principalelor puncte de interes ale capitalei este accesibilă facil atât prin intermediul transportului în comun, cât și cu mașina. 

Dezvoltă-ți afacerea într-un spațiu inspirațional care stimulează productivitatea și creativitatea!

Un mediu de lucru ideal pentru o companie este cel în care angajații se simt confortabil și în siguranță, într-o atmosferă intimă, punctată de un decor care inspiră. Centrul de business H Private Arghezi - un concept exclusiv dezvoltat de Hagag Development Europe, își întâmpină chiriașii într-un mediu de lucru funcțional și, în același timp, elegant, completat de o componentă artistică unică menită să contribuie la stimularea creativității.

Întregul centru, de la business lounge, la spațiile de birouri și până la sălile de conferință reunește elemente de decor și opere de artă semnate de designeri de interior cu renume internațional, respectiv de tineri artiști români, cu scopul de a îmbina estetica cu funcționalitatea.

Unicitatea spațiului se reflectă în fiecare detaliu: de la corpurile de iluminat din fetru, la veiozele delicate care creează o atmosferă caldă și primitoare, obiectele de mobilier cu finisaj de piele sau velur și până la picturi abstracte curatoriate de The H Gallery, sculpturi în fier semnate de artistul Daniel Rădulescu sau piesa centrală de iluminat a lounge-ului, semnată Zaha Hadid. 

Centrul de afaceri H Private Arghezi reprezintă alegerea ideală pentru companiile ce caută un spațiu de lucru modern și primitor, într-o clădire de birouri nouă, în centrul Bucureștiului. Dacă și tu ești interesat să închiriezi un spațiu de birouri care să ajute la maximizarea potențialului de creștere al afacerii tale, programează o vizionare și alege biroul care ți se potrivește.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!