Deseuri umane, o ancheta eveniment, duminica, la Romania, te iubesc!

Deseuri umane, o ancheta eveniment, duminica, la Romania, te iubesc!
Data publicarii: 26 Februarie 2016
Data actualizare: 26 Februarie 2016
Duminica aceasta, Romania, te iubesc! prezinta o ancheta eveniment semnata de Cosmin Savu, corespondent special Stirile PRO TV. Telespectatorii vor vedea cum in ultimii ani, un munte de deseuri cu potential radioactiv si toxic a fost subiectul unei incercari de a frauda bani publici prin inginerii financiare.

Romania a iesit din anii comunismului cu o industrie care se dezvoltase in jurul centrelor urbane, iar mediul a fost  de cele mai multe ori neglijat. Solul, aerul, apa au fost otravite si continua sa reprezinte si astazi un pericol pentru romani, iar acest lucru a fost cauzat de lipsa de interes si coruptia autoritatilor, dar si a unor investitori lipsiti de viziune si grija pentru comunitate.

Duminica, incepand cu ora 18:00, intram in imperiul construit de Ioan Niculae - un magnat roman care s-a imbogatit din afacerile cu ingrasaminte chimice, dar care si-a uitat obligatiile asumate la privatizarea unor combinate. Autoritatile de mediu au inchis ani de zile ochii in fata potentialului nociv lasat in urma distrugerii industriei chimice romanesti.


“Vina apartine in primul rand autoritatilor, care sunt complice in atentatul impotriva sanatatii romanilor. Planurile unui investitor smecher, care vrea sa scape de obligatiile asumate, nu pot fi puse in practica fara ajutorul functionarilor statului, nepregatiti si corupti”, a declarat Cosmin Savu. 

Telespectatorii sunt invitati sa descopere detaliile anchetei, duminica, de la ora 18:00, la Romania, te iubesc!.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies