Despre pasiunile Monicai Dascalu - sambata, la Ce se intampla, doctore?

Despre pasiunile Monicai Dascalu - sambata, la Ce se intampla, doctore?
Data publicarii: 06 Noiembrie 2015
Data actualizare: 06 Noiembrie 2015
Sambata aceasta, de la 10:30, Ce se intampla, doctore? revine cu o noua editie in care Oana Cuzino va vorbi despre calitatea hranei, moderatie si psihologie. 

Desi traim vremuri in care ne informam din ce in ce mai mult, suntem din ce in ce mai nesiguri. In special cand vine vorba despre calitatea hranei. Oana Cuzino va vorbi saptamana aceasta despre raportul Organizatiei Mondiale a Sanatatii pe tema consumului de carne procesata si va face referire la informatii care au starnit panica printre romani. Cum se traduc corect cifrele cercetatorilor si cum ar trebui sa schimbe mesele noastre studiul OMS, aflati la Ce se intampla, doctore?. De asemenea, se va incerca si prezentarea catorva idei pe tema cercetarii specialistilor de la OMS. Concluziile sustin ca riscul de a dezvolta cancer creste cu cat consumul de carne neprocesata e mai mare. 

Monica Dascalu povesteste sambata despre o pasiune de-a ei mai putin cunoscuta. Prezentatoarea Stirilor ProTV are un masterat in psihologie. Nu profeseaza, dar lucreaza din cand in cand cu copiii. La Ce se intampla, doctore? aflam mai multe detalii.

Tot sambata vedem cum au scris istorie doi medici romani prin descoperirea pe care au facut-o. Vizeaza pancreasul endocrin,  in interiorul caruia exista peste trei milioane de alte micro-organe.  Sambata aceasta aflam cum intra in ecuatie grasimea, zaharul si sedentarismul. 

Ce se intampla, doctore? este emisiunea in care Oana Cuzino acorda atentie celui mai important aspect din viata noastra - sanatatea si cauta raspunsuri, impreuna cu invitatii sai, la tot ce este necesar pentru a ramane in forma atat fizic, cat si psihic.

"Ce se intampla, doctore?", in fiecare sambata, numai la PRO TV!




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies