Detalii uluitoare ies la iveală despre prințul Harry și Meghan Markle. Aceștia au părăsit în secret casa lor din Canada

Detalii uluitoare ies la iveală despre prințul Harry și Meghan Markle. Aceștia au părăsit în secret casa lor din Canada
Citeste mai mult despre: Harry si Meghan Markle, familia regala,
Data publicarii: 09 Mai 2020
Data actualizare: 09 Mai 2020
Meghan, Harry și bebelușul lor, Archie au fost luați, în secret, din casa lor din Vancouver de către actorul Tyler Perry, cu avionul lui privat de 150 milioane de dolari. Aceștia au fost duși în vila de 18 milioane de dolari din Beverly Hills a actorului.

Tyler Perry si-a trimis avionul privat să îi aducă pe printul Harry si Meghan Markel  în Los Angeles, organizând o operatiune matinală strict secretă, despre care DailyMail.com a aflat în exclusivitate

Se pare că avionul de 150 Milioane de doalri al lui Perry a părasit baza din Atlanta pe data de 14 martie, pentru a adduce familia regală, dar nu se știe dacă vedeta era și ea la bordul avionului.

Operațiunea desfăsurată în secret a permis familiei regale, obsedate de secretism, să-și părăsească reședința temporară din Canada și să evite, astfel, așteptarea la vama din California.

Așa cum DailyMail.com a dezvăluit în exclusivitate joi, 8 mai, Harry și Meghan locuiesc în prezent în vila de 18 milioane de dolari din Beverly Hills a lui Perry.

Cuplul regal nu a mai fost văzut niciodată în public cu Perry dar se speculează ca s-ar fi cunoscut prin prietena lor comună, Oprah Winfrey.

Surse foto: Daily Mail; Shutterstock

Vezi și: Facem Level – episodul 1: Vloggerul Max, trucuri și strategii pentru jucătorii de Fortnite
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies