Dezvăluiri despre Vladimir Putin! O femeie care l-a întâlnit spune că mirosul lui e ciudat: „Sună bizar, dar ...”

Dezvăluiri despre Vladimir Putin! O femeie care l-a întâlnit spune că mirosul lui e ciudat: Sună bizar, dar ...
Citeste mai mult despre: Vladimir Putin, fiona hill,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 19 Mai 2022
Data actualizare: 22 Mai 2022
Vladimir Putin este, fără doar și poate, cel mai mediatizat personaj din întreaga lume, de când a pornit războiul din Ucraina.

Imediat după ce le-a ordat trupelor ruse să invadeze țara vecină, numele președintelui rus a fost pe buzele tuturor, iar acum Fiona Hill, fostă consilieră pentru Rusia şi Afaceri Europene în Consiliul pentru Securitate Naţională de la Casa Albă, a vorbit despre Vladimir Putin și despre momentul în are l-a întâlnit.

Potrivit Adevărul, Fiona Hill a dat mai multe intervuri pentru BBC și Business Insider, iar dezvăluirile despre președintele rus sunt de-a dreptul șocante.

„I-am observat costumele, foarte fin croite, felul în care o mică venă îi pulsa încontinuu pe partea stângă a feţei. Purta un ceas foarte scump. Vladimir Putin ar avea nevoie de ochelari, pentru că a citit de pe cartoane cu litere uriaşe. Le-am putut citi pe toate. Pe cartoane avea numele unor persoane, ce ar trebui să spună şi lucruri de genul acesta. Nu a mâncat şi nu a băut nimic în timpul cinei, iar mirosul său era ciudat. Îmi dau seama că sună cu adevărat bizar, dar am simţit un miros de parcă ar fi fost proaspăt spălat. Nu se dăduse cu nicio colonie, dar se simţea ca şi cum ar fi ieşit direct dintr-o baie special pregătită”, a spus fosta consilieră pentru Rusia şi Afaceri Europene în Consiliul pentru Securitate Naţională de la Casa Albă.

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!