Dezvăluiri din culisele nunții Adelinei Pestrițu: ce a povestit organizatoarea evenimentului EXCLUSIV

Dezvăluiri din culisele nunții Adelinei Pestrițu: ce a povestit organizatoarea evenimentului EXCLUSIV
Autor: Doina Goanta
Data: 22 Iulie 2019
Adelina Pestrițu și Vergil Șteblea s-au căsătorit cu fast în weekend, iar nunta lor a fost organizată de o “armată” de oameni. Ivona Nenu, cea care a avut grijă ca totul să fie perfect, a dezvăluit ce a însemnat din punct de vedere organizatoric acest eveniment. “Desfășurătorul nuntii a fost comparabil cu cel al unei emisiuni tv de divertisment”, spune Ivona, wedding planner.

“Nunta Adelinei și a lui Virgil a avut de la începutul discuțiilor un scenariu ambițios și foarte complex. Am început să lucrăm la planurile pentru eveniment cu 6 luni înainte și am pornit de la tabloul ideal pentru miri. A fost foarte important pentru toată lumea implicată ca evenimentul să iasă ca în viziunea mirilor. Adelina își dorea o sală amenajată că la nunțile libaneze cu multe detalii, flori și cristale”, a spus pentru protv.ro Ivona Nenu.

Amenajarea sălii  -  efortul a patru echipe diferite

“Am lucrat cu 4 echipe diferite, mai bine de 30 de oameni, la amenajarea sălii de eveniment: una pentru amenajarea sălii în partea de jos, alta pentru amenajarea salii în partea de sus, una pentru partea tehnică, scena, momente artistice și una pentru coordonare și logistică la fața locului. 

Pentru amenajarea sălii, în partea de jos, Monica a folosit flori naturale care să dea impresia de exotic și păduri tropicale, am folosit palmieri, orhidee, parfumuri exotice, mult verde crud. Amenajarea sălii în partea de sus a fost făcută de Simona, care a încărcat tavanul 10 candelabre uriașe de flori albe și mii de cristale strălucitoare”, explicat Ivona.

Montajul în sală a început cu 4 zile înainte de nuntă, iar cu alte doua săptămâni înainte tavanul a fost găurit astfel încât să poată agăța cele 10 candelabre uriașe de flori și cristale. 

“Toate echipele au muncit incontinuu zi și noapte în săptămână nuntii, astfel încât totul să fie gata, s-au făcut probe peste probe, astfel încât să nu întâmpinam niciun obstacol și să nu existe niciun risc”, spune wedding plannerul.

Desfășurătorul nunții s-a întins pe 6 pagini

“Desfășurătorul nunții a fost unul complex, comparabil cu un desfășurător de emisiune tv de divertisment, cu multe momente artistice strâns legate între ele și cu o coordonare perfectă, așa că emoțiile astfel încât să iasă totul bine au fost foarte mari”, a dezvăluit Ivona Nenu pentru protv.ro.

Aceasta a mai precizat că desfășurătorul s-a întins pe 6 pagini, cu toate momentele cheie: rulare de video pe ecrane, dans balerine, dansul mirilor cu tot cu micuța Zeny, apoi dansul nașilor, momentele prezentatorilor, cele 5 momente artistice de pe scenă, momentul tortului care a fost unul complex. “Ne-am dorit că tortul să coboare din tavan cu tot cu sincronizare de confetti și artificii”.

Că dansul mirilor să iasă perfect a fost nevoie de 8 oameni :)

“Primul moment de emoții în ceea ce privește coordonarea și organizarea a fost la dansul mirilor. Pentru ca totul să iasă bine erau 8 oameni cheie care trebuiau să se coordoneze perfect. Am avut de pus în scena fumul greu, luminile ambientale, luminile de scenă, trebuia să meargă filmul cu urarea lui Michael Bolton pentru miri, să intre la timp fetițele balerine la începutul dansului, la minutul 2 să intre mirii, la minutul 3 să intre micuță Zeny și apoi nașii”, mai spune Ivona.

Tortul a coborât din tavan

“Deși am făcut probe cu tortul în timpul zilei, să ne asigurăm că merge instalația, tot am avut mari emoții să nu cumva să se blocheze în drumul lui de coborâre din tavan. Din fericire totul a mers foarte bine, tortul a fost aplaudat, confetti s-au dat la timp, iar momentul a ieșit perfect”, spune Ivona.

Elena Gheorghe, drum de patru ore că să cânte la nuntă

“Desfășurătorul s-a respectat la minut, nu a întârziat nimeni, dimpotrivă artiștii au ajuns mai devreme, cum a fost cazul Elenei Gheorghe, o adevărată profesionistă care a ajuns cu jumătate de ora mai devreme după un drum de 4 ore – ea venind de la o alta cântare pe care a avut-o în țară. Nu a întârziat nicio clipă, au urmat-o colegii din tehnic, s-a instalat totul pentru repriza live și a făcut un adevărat spectacol”, a mai spus Ivona. 

MAI MULTE IMAGINI IN GALERIA FOTO DE MAI JOS!

Vezi si: Adelina Pestrițu, ponturi vestimentare: "Oamenii sunt atrași de stilul meu vestimentar"

FULLSCREEN
Dezvăluiri din culisele nunții Adelinei Pestritu: ce a povestit organizatoarea evenimentului EXCLUSIV
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO