Dezvăluiri din dosarul fraților Tate: Andrew ar suferi de o boală rară! Ce spune avocatul lui

Dezvăluiri din dosarul fraților Tate: Andrew ar suferi de o boală rară! Ce spune avocatul lui
Citeste mai mult despre: Andrew Tate, fratii Tate, tristan tate,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 06 Martie 2023
Data actualizare: 06 Martie 2023
După ce la finalul anului trecut au fost reținuți de autoritățile române, frații Tate au rămas în arest, acolo unde se află și astăzi.

Chiar dacă au cerut de mai multe ori să fie eliberați, Tristan și Andrew Tate nu au avut noroc, astfel că de mai bine de două luni ei își petrec zilele și nopțile după gratii. În speranța că vor scăpa de arest, frații Tate se gândesc la fel și fel de tertipuri pentru a fi din nou liberi.

Potrivit celor de la România TV, acum se aude că Andrew Tate ar suferi de o boală rară și că ar avea nevoie de tratament. Însă nu oriunde, ci în Dubai! Sursa citată notează că bărbatul acuzat de trafic de persoane și viol ar avea o pată întunecată pe plământ, iar aceasta ar putea fi o tumoră.

Informația a părut pentru prima dată în Daily Mail, jurnaliștii britanici notând că au luat legătura cu medicul lui Andrew Tate, care a afirmat că inculpatul are o formă rară de cancer. Mai mult decât atât, se pare că Andrew Tate a mers de două ori în luna decembrie a anului 2022 în Dubai, pentru a-și face o radiografie toracică și o tomografie toracică.

„Nu a fost confirmat niciun diagnostic oficial și este într-o formă bună și rămâne puternic! Medicii lui i-au cerut să se întoarcă în Dubai pentru teste suplimentare. Andrew nu a cerut acest lucru”, a spus avocatul lui Andrew Tate.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!