Dezvăluiri picante despre primele întâlniri ale Prințului Harry cu Meghan Markle. Cine a spus primul "Te iubesc"

Dezvăluiri picante despre primele întâlniri ale Prințului Harry cu Meghan Markle. Cine a spus primul Te iubesc
Data publicarii: 27 Iulie 2020
Data actualizare: 27 Iulie 2020
Detalii intime despre prima întâlnire a prințului Harry și a lui Meghan Markle au fost dezvăluite într-o nouă carte despre cuplu, intitulată “Finding Freedom”.

Potrivit autorilor Omid Scobie și Carolyn Durand, prima întâlnire a avut loc la Dean Street Townhouse, un restaurant din Londra. Cei doi au conversat, în timp ce se bucurau de băuturi împreună: o bere pentru Harry și un martini pentru Meghan, potrivit Daily Mail

La prima întâlnire, care a durat trei ore, Harry a vorbit despre eforturile lui caritabile în Africa, găsind astfel o pasiune comună cu Meghan, care își dorește să facă schimbări pentru bine. Toate acestea s-au întâmplat după divorțul lui Meghan de primul ei soț, și după destrămarea a primei relații serioase pe care a avut-o după divorț. I-a spus unui prieten că ar fi fericită să aibe un gentelmen britanic cu care să flirteze.

Nu s-au sărutat la prima întâlnire, deși sursele spun că erau în propria lor lume și își făcuseră deja planuri să se întâlnească din nou.

Următoarea întâlnire a avut loc în seara următoare, în aceeași local, conform lucrării biografice scrise de Omid Scobie și Carolyn Durand. De această dată, s-au depus eforturi suplimentare pentru a menține întâlnirea privată. Cei doi au intrat prin intrarea personalului și au fost serviți de un singur ospătar toată noaptea. "Harry știa că vor fi împreună în acel moment", a declarat un prieten apropiat. 

Prințul Harry a fost primul care a spus “te iubesc” în relația cu Meghan Markle, după doar trei luni, prietenii acestora dezvăluind că cei doi au devenit foarte rapid obsedați unul de celalalt.

La început, cei doi au încercat să-și ascundă relația, însă Meghan a postat pe Instagram o poză cu inimioare și mesajul "sărută-mă! #londra". De asemenea, ea i-a dat follow contului privat al lui Harry.

La doar o noapte distanță de întâlnirea numărul doi, Meghan a fost dusă la palatul Kensington, unde Harry a încercat să o impresioneze cu povești despre munca lui de-o viață. 

După șase săptămâni, Harry a chemat-o pe Meghan într-o excursie. Aceasta a zburat din Toronto la Londra, a petrecut noaptea cu Harry la palat, apoi a doua zi au zburat împreună spre Johannesburg.

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Alex Alvarez
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!