Dezvăluiri șocante despre Johnny Depp. Patru linii de cocaină și un pahar de whiskey, la micul dejun

Dezvăluiri șocante despre Johnny Depp. Patru linii de cocaină și un pahar de whiskey, la micul dejun
Citeste mai mult despre: Johnny Depp, Amber Heard, proces,
Data publicarii: 09 Iulie 2020
Data actualizare: 09 Iulie 2020
Recent, au fost făcute publice imagini care dezvăluie stilul de viață haotic al actorului Johnny Depp, inclusiv cocaină și whiskey în loc de mic dejun.

Fotografiile, care au fost prezentate în fața curții recent - în cadrul procesului în care actorul și fosta sa soție, Amber Heard, sunt implcați - au fost făcute în 2013 și oferă o imagine a vieții lui Johnny Depp pe vremea când era căsătorit. 

Citește și: Johnny Depp, despre iubirea vieții lui și cum a pierdut 600 milioane de dolari

Într-un dintre imagini, există o masă plină cu droguri și băutură. Printre altele, patru linii de cocaină, cu un card de credit alături și un tub. O cutie cu un craniu și două oase încrucișate, pe care scria ”proprietatea lui JD” - despre care Depp a spus că ”probabil” conținea o rezervă de droguri - era, de asemenea, pe masă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny is my angel ❤???? (@johnny.depp_cz.fan) on

Două pahare mari cu whiskey - unul pe jumătate gol - sunt de asemenea vizibile, printre țigările favorite ale actorului. 

Un ziar lângă o vază de flori și un CD cu Keith Richards completează tabloul. 

Ieri, în timpul procesului, s-a vorbit despre faptul că Depp trebuia să filmeze un documentar despre chitaristul The Rolling Stones când a început să ”prizeze alte și alte linii de cocaină”.

Amber Heard și sora ei, Whitney Henriquez , au încercat „ore întregi” să-l facă pe Depp să plece la lucru, pe platourile de filmare, însă acesta a ”refuzat să plece”.

Whitney pretinde că, ziua următoare, când a ajuns la casa lor, Depp bea wiskey, iar pe podea era sticlă spartă și mucuri de țigară.

Procesul, în care Depp îi dă în judecată pe cei de la The Sun pentru că au scris despre el că ”și-a bătut nevasta”, arată și o poză cu Johnny Depp inconștient, căzut chiar lângă patul lui. 

Foto: Profimediaimages.ro
 

Întrebarea Mesei Rotunde - Cristina Almașan: „Aș face sex cu Denis, The Motans”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies