Dezvăluiri șocante despre Kate Gosselin. ”Și-a abuzat psihic copiii”

Dezvăluiri șocante despre Kate Gosselin. Și-a abuzat psihic copiii
Citeste mai mult despre: Kate Gosselin, copii,
Data publicarii: 19 Septembrie 2019
Data actualizare: 19 Septembrie 2019
Jon și Kate Gosselin au devenit celebri în 2007, grație show-ului TLC, ”Jon & Kate plus 8”, în care își prezentau viața alături de o pereche de gemeni și una de sextupleți.

Între timp, cei doi au divorțat, iar cei opt copii au rămas în grija mamei lor, Kate Gosselin.

Citește și: De la casnica stearsa, la star sexy: cum s-a transformat mama a opt copii datorita operatiilor estetice

Acum, conform Daily Mail, Jon Gosselin (42 de ani) vorbește despre perioada de după divorț și face câteva acuzații dure la adresa fostei sale soții. Acesta susține că Kate Gosselin este o mamă ”militantă”, care și-a abuzat psihic copiii în timp ce se străduia să mențină imaginea de ”familie fericită” pe care noi o vedeam pe micile ecrane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RadarOnline (@radaronline) on

Jon o acuză pe Kate că și-a pus copiii să muncească pentru a putea menține stilul de viață luxos, dar și că și-a torturat psihic unul dintre fii, Collin, înainte de a-l interna într-o instituție specială, unde a fost ținut timp de trei ani. 

Fostul star al emisiunii ”Jon and Kate plus ” - cândva unul dintre cele mai urmărite reality show-uri din Statele Unite - declară: ”Este timpul ca America să afle adevărul despre Kate, ea nu este așa cum credeți”.

Jon spune că fosta sa soție a abuzat-o psihic și pe fiica lor, Hannah - care acum locuiește cu Jon, după ce acesta a obținut custodia ei și a lui Collin.

”Kate este narcisistă și egoistă. Întotdeauna vorbește în numele copiilor. Ei spun asta, ei vor asta - inorogi, curcubee și porci zburători. Toate sunt minciuni. Ei cu toții au glas să vorbească pentru ei”.

Jon își amintește cum a descoperit cu groază că Kate și-a internat fiul de 11 ani, Collin, pe care îl considera ”dificil și încăpățânat” într-o instituție specializată pentru copii, fără să-l informeze și pe el. Jon spune că, de-a lungul timpului, a primit între 50 și 60 de notificări de la Protecția Copilului, în care îl informa că se suspectează abuzuri comise față de copiii săi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Plus 8 (@kateplus8kids) on

Jon spune că fiul său, Collin, a fost ”prizonier” timp de trei ani de zile, interval în care mama sa l-a vizitat de trei ori. Apoi, Collin i-a trimis lui Jon scrisori șocante în care îl implora să-l salveze.

”Ești tatăl meu... te rog, salvează-mă”, i-a scris Collin lui Jon din instituția în care era internat.  

La ora actuală, doi dintre cei opt copii locuiesc cu Jon, patru stau cu Kate, în timp ce alți doi sunt la colegiu. 

”Nu mai există Jon and Kate plus 8. Nici măcar Kate plus 8. S-au dus acele vremuri”, a mai spus Jon Gosselin. 

Foto: Profimediaimages.ro

Vezi și Brad Pitt a găsit consolare la alcoolici anonimi
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies