Dezvăluiri șocante. John Travolta ar fi încercat să-și readucă fiul la viață, cu ajutorul Bisericii Scientologice

Dezvăluiri șocante. John Travolta ar fi încercat să-și readucă fiul la viață, cu ajutorul Bisericii Scientologice
Citeste mai mult despre: John Travolta, fiul lui John Travolta,
Data publicarii: 11 Iulie 2019
Data actualizare: 11 Iulie 2019
Sam Domingo, fosta noră a cântărețului de operă Placido Domingo, a făcut de curând câteva dezvăluiri șocante despre Biserica Scientologică și câteva staruri internaționale care sunt adeptele acestei religii.

Sam Domingo, care a aparținut de Biserica Scientologică timp de 22 de ani, a declarat că actorul John Travolta ar fi încercat să-și readucă fiul la viață, dar și că Jada Pinkett Smith a recrutat adepți din rândul celebrităților pentru controversata biserică. De asemenea, aceasta a pretins că cei doi copii adoptați de Tom Cruise cu Nicole Kidman au fost ”îndoctrinați” pentru a-și urî mama. 

Citește și: John Travolta și Kelly Preston, gest tulburătoar în memoria fiului pe care l-au pierdut acum 10 ani

Sam Domingo (51 de ani) a declarat pentru The Daily Mail că Travolta a încercat cu disperare să-și salveze fiul de 16 ani, Jett, în timp ce se aflau în drum spre spital, în ambulanță, după ce băiatul suferise o criză epileptică. 

”Scientologii cred că spiritul Thetan nu alege un trup decât la naștere. Dacă pierzi un copiul înainte ca acesta să se nască, este considerat un înveliș gol, nimic pentru care să-ți faci griji”, a explicat ea. ”La fel se întâmplă și cu moartea. Pentru ei, dacă trupul nu-ți mai este de folos, spiritul tău Thetan poate să iasă, să aleagă un alt trup și să continue călătorie de unde o lăsase”.

Conform norei lui Placido Domingo, ”John Travolta a performat un ritual de readucere la viață, în timp de Jett era în ambulanță. Procedura constă în faptul că-i comanzi spiritului Thetan să se întoarcă în trup. Asta înseamnă să readuci pe cineva la viață”.

Aceasta a mai pretins că și soția lui John Travolta, Kelly Preston, ar fi încercat să-și readucă fiul la viață după ce acesta trecuse în neființă.

Când Jett a murit, Kelly s-a mutat la sediul central al Bisericii din Clearwater (...). Scientologii cred că, atunci când pierzi un copil, spiritul - Thetan - părăsește trupul fizic pentru a se muta în altul. În cazul lui Kelly, aceasta a rămas însărcinată câteva luni mai târziu și al treilea copil al cuplului, Ben, s-a născut la un an și jumătate de la moartea lui Jett. Ea a crezut că spiritul Thetan al lui Jett este în Ben”.

Foto: Getty
 

Vezi și: Profil de celebritate - Johnny Depp
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies