Dezvaluirile despre relatia de prietenie dintre Macaulay Culkin si Michael Jackson

Dezvaluirile despre relatia de prietenie dintre Macaulay Culkin si Michael Jackson
Data: 26 Ianuarie 2018
Este greu sa gasesti o persoana pe planeta asta care sa nu fi auzit de Michael Jackson sau care sa nu fi ascultat macar o melodie din hiturile lui. Jackson a fost si va ramane unul dintre cele mai mari celebritati din lume. 

Din pacate, o mare parte din viata lui, Regele Pop-ului a fost asociat cu scandalul. 

Aparitia lui Jackson a fost un subiect controversat, insa nu atat de discutata precum faptul ca el a fost foarte intereat de copii. 

Legendara ferma Neverland din California a fost cunoscuta precum un loc de joaca, unde copiii faimosi se adunau dupa ce erau invitati exclusiv de Michael Jackson. Insa, pe langa ca invita micutii pentru amuzamentul lor, se pare ca artistul care a decedat in 2009, la varsta de 50 de ani, avea un alt motiv. 


Sursa: Viral Thread

Petru decenii, motivul a fost dezbatut, multi indoindu-se de sexualitatea lui. Acuzt de abuz sexual asupra copiilor in 1990, multi au presupus ca interesul lui Jackson fata de copii nu a fost la fel de inocent cum a crezut el. 

Altii au explorat ideea ca Jackson, care a devenit faimos alaturi de fratii sai, a avut o copilarie grea, si astfel dorinta sa de a fi in jurul copiilor este tocmai din acest motiv, a sustinut prietenul apropiat al lui Jackson, Macaulay Culkin. 

Actorul care l-a interpretat pe Kevin McCallister in seria de filme Home Alone, a avut o prietenie stransa cu Michael Jackson, la scurt timp dupa ce a devenit faimos. Culkin a continuat sa petreaca mult timp cu artistul, in ciuda imensei diferente de varsta dintre ei. 


Sursa: Viral Thread

El chiar i-a luat apararea cand Jackson a fost acuzat de abuz sexual asupra copiilor, sustinand ca el a dormit in dormitorul lui de foarte multe ori si niciodata nu au existat activitati nepotrivite din partea lui. 

De atunci, a fost un interes intens pentru experientele lui Culkin cu Michael Jackson, dar baiatul a refuzat sa dea prea multe detalii despre prietenia lor. 

Cu toate acestea, de curand, Culkin a dezvaluit mai multe despre relatia de prietenie pe care a avut-o cu Michael Jackson. 

Actorul Home Alone a sustinut ca l-a cunoscut pe Jackson cand a performat in Nutcracker. "A venit in backstage inainte de show. A venit alaturi de Donald Trump, deoarece erau prieteni pe atunci."

Apoi Regele Pop-ului l-a intrebat pe baiat daca vrea sa iasa impreuna si sa vina la el acasa. "A fost ca prietenul meu cel mai bun. A fost o prietenie cat se poate de legala. El se bucura de tineretea mea. Lui ii placea sa fie copil cu mine. Niciodata nu m-am simtit incomfortabil.", a adaugat Culkin. 

Interviul a luat o intorsatura radicala cand Culkin a fost intrebat de relatia cu cel mai mare copil al lui Michael, Paris. 

"Sunt apropiat de Paris. O sa avertizez acum; sunt foarte protectiv asupra ei. O iubesc foarte mult. Este inalta, frumoasa si desteapta. Este minunata."

Probabil nu vom putea intelege comportamentul lui Michael Jackson, dar daca exista o persoana care poate sa-si lumineze luptele persoanele, este prietenul sau Culkin. 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO