Diana Belbiță, din ce în ce mai frumoasă și mai feminină după ieșirea din Fermă

Diana Belbiță, din ce în ce mai frumoasă și mai feminină după ieșirea din Fermă
Data: 20 August 2019
După ieşirea din Fermă, Diana Belbiţă parcă a înflorit. Pe zi ce trece pare că e din ce în ce mai frumoasă, mai fericită și mai de succes.

La începutul verii a plecat în Canada pentru a se concentra pe cariera ei de luptătoare, pentru a se antrena și a susține meciuri. Deși e departe de casă, se simte foarte bine acolo și chiar a postat pe Facebook 

„Când sunt în Canada, simt că lumea e așa cum trebuie să fie”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saturday Night ????Tag the person you want to wake up with tomorrow????

O postare distribuită de Diana Irena Belbiță (@dianabelbita) pe

Mulți se așteptau ca Diana să înceapă să se afișeze din ce în ce mai des cu Marius Crăciun, câștigătorul de la FERMA, mai ales că ce doi au păstrat legătura. Cu toate acestea, Diana a ales să părăsească România pentru o perioadă mai lungă, iar Marius a declarat că între ei e doar o prietenie sinceră. 

Alegerile făcute o ajută să devină tot mai frumoasă și să se simtă tot mai fericită, iar Diana chiar afirmă pe Instagram:

"Îmi place să fiu femeie, chiar și într-o lume a bărbaților. La urma urmelor, bărbații nu pot purta rochie, dar femeile pot purta pantaloni."

Diana Belbiţă e fostă practicantă de judo, multiplă campioană de Kempo, campioană la kickboxing și luptătoare profesionistă de MMA. 
 


 


 


Pe PRO TV PLUS puteți urmări momente speciale din emisiunile preferate:


FOTO: FACEBOOK/INSTAGRAM
Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO