Diana Dondoe, despre viata ei din spatele reflectoarelor, la Romania, te iubesc!

Diana Dondoe, despre viata ei din spatele reflectoarelor, la Romania, te iubesc!
Citeste mai mult despre: Diana Dondoe, Romania, te iubesc,
Data: 08 Decembrie 2011
Duminica, intr-o editie speciala a emisiunii Romania, te iubesc!, manechinul de top Diana Dondoe vorbeste despre meseria la care viseaza milioane de tinere si despre viata ei din spatele reflectoarelor. Corespondentul Stirilor ProTv, Paula Herlo, a convins-o sa povesteasca telespectatorilor ProTv care sunt adevaratele riscuri ale meseriei de manechin, despre pasiunile ei si, mai ales, despre viata pe care o duce la Paris.

In aceeasi editie a emisiunii, Anca Nastasi atrage atentia asupra faptului ca romanii mananca nu doar prost, ci si scump, in ciuda faptului ca a fost un an agricol bogat. Acum pe tarabe stau din nou la loc de cinste ceapa din Egipt, ardeii din Olanda si Turcia si merele din toate colturile Europei, numai din Romania nu.

In timp ce la casa de marcat romanul isi lasa jumatate din venitul lunar pe mancare scumpa, din import, taranul autohton a vandut in pierdere. Pare un paradox, dar la noi abundenta nu face decat sa chinuie taranii, care arunca mare parte din productie, fiindca nu poate sa o vanda. „Ce e de facut?”, se intreaba Anca Nastasi.

„Putem invata de la nemti, care stiu sa-si valorifice roadele pamantului, cu strategii de vanzari, cu afaceri mici, de familie, in ciuda concurentei ce vine din tarile cu forta de munca ieftina si costuri de productie mici”, a continuat corespondentul Stirilor ProTv.
 

FULLSCREEN
Diana Dondoe, despre viata ei din spatele reflectoarelor, la Romania, te iubesc!
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO