Diana, fiica lui Adrian Enache, senzația momentului pe Instagram: “Divă!”

Diana, fiica lui Adrian Enache, senzația momentului pe Instagram:  Divă!
Data publicarii: 25 Martie 2021
Data actualizare: 25 Martie 2021
Fiica lui Adrian Enache e o femeie în toată firea, după cum ea însăși se prezintă, are aproape 25 de ani și strălucește pe toate planurile.   
Lucrează în radio, a terminat Facultatea de Drept la Universitatea Titu Maiorescu, înainte de pandemie aparea în concerte alături de tatăl ei, iar acum devine pe Instagram un adevărat influencer. Are deja 17, 7 mii de urmăritori, iar numărul e în creștere.
 
Fotografiile Dianei pe Instagram atrag atenția tot mai mult, au parte de o mulțime de Like-uri, iar comentariile sunt de genul acestuia: “Divă”. În ceea ce privește pozele în costum de baie, acestea sunt cât se poate de apreciate. 
 


La vârsta de 17 ani, Diana a avut parte de o adevărată traumă: a fost tăiată la mâini și la sâni cu un briceag de către portarul blocului din Băneasa, în care solistul deținea un apartament. Agresorul, Kanaan Ali Riad, de origine libaneză, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. Pentru Diana au urmat ani de ședințe de terapie pentru a-și reveni din coșmarul trăit, iar timp de câțiva ani nu și-a putut mișca degetele de la mâna dreaptă. 

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII CU SUPERBA DIANA ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS
 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA HOW TO TIKTOK:

FOTO: DIANA ENACHE INSTAGRAM
FULLSCREENVIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies