Din 1 februarie, PRO TV S.A. exploreaza transmisia experimentala criptata in sistem digital terestru a canalelor Pro Tv HD si Sport.ro HD

Din 1 februarie, PRO TV S.A. exploreaza transmisia experimentala criptata in sistem digital terestru a canalelor Pro Tv HD si Sport.ro HD
Citeste mai mult despre: ProTV,
Data: 30 Ianuarie 2014
Pro Tv S.A. exploreaza valentele transmisiei in sistem digital terestru. Oficial, in Romania nu s-a trecut la televiziunea digitala terestra, considerata un pas inainte in tehnologie, doar experimental, iar Pro Tv S.A. vrea sa fie complet pregatit pentru acest moment.

Astfel, Pro Tv S.A. prin transmisia experimentala in digital terestru in Bucuresti a canalelor Pro Tv HD si Sport.ro HD, exploreaza toate posibilitatile tehnologice de transmisie in sistem digital terestru. In acest sens, din 1 februarie 2014, canalele Pro Tv HD si Sport.ro HD, transmise digital terestru la nivel experimental in Bucuresti, vor fi codate pentru a fi testata optiunea de criptare a acestui gen de transmisiune. 

Telespectatorii Pro Tv HD si Sport.ro HD care au acces la aceste posturi prin cablu sau prin satelit nu vor fi afectati in niciun fel de aceste experimente tehnologice. Telespectatorii care nu mai pot accesa aceste doua canale TV transmise in cadrul experimentului digital terestru, pot suna la Departamentul de relatii cu Publicul al Pro Tv, la numarul 021/2505063/64 sau pot trimite mail la pr@protv.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO