Din 27 ianuarie, Venus, micul benefic, traversează zodia Pești. Ce zodii vor avea noroc la bani și în dragoste

Din 27 ianuarie, Venus, micul benefic, traversează zodia Pești. Ce zodii vor avea noroc la bani și în dragoste
Citeste mai mult despre: zodia Pesti, Venus,
Data publicarii: 27 Ianuarie 2023
Data actualizare: 27 Ianuarie 2023
În perioada 27 ianuarie - 20 februarie, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Pești, o zodie a spiritualității și dragostei universale. Va intensifica trăirile sentimentale, ne invită la visare, romantism, vindecare și iertare, acolo unde este cazul. 

Venus se simte bine în zodia Pești, susține relațiile sentimentale și vom deveni mai atenți la nevoile celuilalt. De asemenea, avem tendința de a ne sacrifica pentru alții sau de a intra în relații ascunse. Sub influența tranzitului lui Venus prin zodia Pești ne putem lăsa purtați în lumea viselor, sa fim mai meditativi și poate confuzi.


Domeniile activate de tranzitul lui Venus prin zodia Pești:

 

Berbec

 

Venus, guvernatoarea casei relațiilor, în tranzit prin casa subconștientului, meditației, trecutului și introspecției, le aduce nativilor Berbec tendința de izolare și întâlniri cu persoane din trecut, cu care pot începe relații secrete. De asemenea, acest tranzit le aduce posibilitatea să treacă peste o dezamăgire sentimentală. Posibil unii dintre Berbeci să-și ascundă sentimentele față de partenerul de cuplu, dar vor exista și nativi care se pot reconecta și petrece clipe romantice cu partenerul.

 

Taur

 

Venus, guvernatoarea nativilor Taur, în tranzit prin zodia Pești, prin casa prietenilor, protectorilor, vieții sociale, campaniilor umanitare și planurilor pe termen lung, le va aduce nativilor o viață socială bogată, cu evenimente și implicare din partea lor în relațiile de prietenie, proiecte noi. Activitățile de grup se intensifică și Taurii se pot bucura de popularitate. Din punct de vedere sentimental, Taurii vor fi atrași de cineva din anturaj.

 

Gemeni

 

Venus, micul benefic, le aduce nativilor Gemeni oportunități, șanse și recunoaștere profesională. Așadar, urmează o perioadă de afirmare și Gemenii se vor face remarcați în fața superiorilor. De asemenea, nativii vor face pași importanți în atingerea obiectivelor profesionale. Cum Venus este guvernatoarea casei sentimentale, este posibil să fie atrași de o persoană cu funcție sau un superior.

 

Rac

 

Tranzitul lui Venus, micul benefic, prin zodia Pești, le activează nativilor Rac casa filosofiei de viață, spiritualității, perfecționării profesionale, călătoriilor, lărgirea orizonturilor cunoașterii. Nativii Rac pot avea parte de experiențe, care să le schimbe principiile sau perspectiva asupra vieții. De asemenea, este o perioadă în care pot avea revelații și momente de conștientizare legate de viața de familie și planurile de viitor, care vor duce la crearea unor noi direcții în viitor.

 

Leu

 

Tranzitul lui Venus, micul benefic, prin zodia Pești, le aduce nativilor Leu câștiguri financiare din alte surse decât salariile sau prin intermediul partenerului. Venus va activa și casa intimității, așa că urmează o perioadă în care Leii pot profita să reaprindă pasiunea în cuplu. De asemenea, acest tranzit susține rezolvarea unui context financiar cu probleme. Obținerea unui credit, returnarea unei datorii sau intrarea în posesia unor bani care li se cuvin, vor fi preocupările perioadei următoare.

 

Fecioară

 

Cu Venus, planeta iubirii, în sectorul relațiilor, Fecioarele vor beneficia de îmbunătățirea relației cu partenerul de cuplu. Tranzitul poate aduce celor singuri un partener sau începerea unei relații, pentru că șansele de a începe o relație sunt mari. De asemenea, tranzitul lui Venus, guvernatoarea casei banilor, poate să aducă și contracte profitabile din punct de vedere financiar.

 

Balanță

 

Venus, guvernatoarea nativilor Balanță, intră în zodia Pești, pe sectorul muncii și sănătății și va susține activitățile profesionale. La serviciu, nativii se pot înțelege mult mai bine cu colegii, își îndeplinesc mai ușor sarcinile. De asemenea, pot primi oferte noi de muncă. Din punct de vedere sentimental, nativii singuri ar putea să-și găsească jumătatea prin intermediul serviciului sau să fie atrași de unii colegi de serviciu.

 

Scorpion

 

Venus, guvernatoarea casei relațiilor, traversează zodia Pești, respectiv sectorul iubirii, aventurilor romantice, flirtului, așa că urmează o perioadă favorabilă poveștilor de iubire. Scorpionii se pot îndrăgosti sau își vor relansa relația de cuplu. Tranzitul lui Venus prin zodia Pești susține și relațiile cu copiii, creativitatea, fiind o perioadă cu inspirație.

 

Săgetător

 

Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Pești, activează sectorul vieții de familie, căminul, patrimoniul sau relațiile cu părinții, care se pot îmbunătăți. Săgetătorii vor fi interesați să-și reamenajeze casa, să aibă confort. De asemenea, atenția nativilor va fi redirecționată către casă și viața de familie.

 

Capricorn

 

Tranzitul lui Venus, micul benefic, prin zodia Pești, va activa sectorul comunicării, gândirii, învățării, informațiilor, negocierilor și deplasărilor. Nativii Capricorn vor deveni mai comunicativi și dornici de socializare, de acumulare de informație sau lucruri noi. Negocierile aduc contracte profitabile. Cum Venus este guvernatoarea casei iubirii, Capricornii își vor exprima mult mai ușor sentimentele și vor face declarații. Cei singuri pot cunoaște persoane noi la un drum scurt, un curs sau prin intermediul anturajului. 

 

Vărsător

 

Tranzitul lui Venus, micul benefic, prin zodia Pești, le dinamizează nativilor Vărsător casa banilor, așa că urmează o perioadă în care situația financiară s-ar putea îmbunătăți, să primească sume de bani, beneficii financiare sau cadouri. De asemenea, pot să crească și cheltuielile și tendința de a cumpăra diverse lucruri pentru casă.

 

Pești

 

Venus, micul benefic, tranzitează zodia Pești, respectiv casa personalității și se deschide o perioadă favorabilă, de schimbare a look-ului, garderobei, adoptării unui regim de viață sănătos. De asemenea, nativii vor avea farmec și apar mici noroace, care le înfrumusețează viața.

Află care sunt previziunile “Noului Nostradamus” pentru anul 2023!

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!