Din 12 noiembrie, Dana Rogoz si Dragos Bucurenci vor preda la Pro Tv “Lectia de prim ajutor”

Din 12 noiembrie, Dana Rogoz si Dragos Bucurenci vor preda la Pro Tv Lectia de prim ajutor
Data publicarii: 01 Noiembrie 2011
Data actualizare: 03 Noiembrie 2011
Primele minute dupa producerea unui stop cardio-respirator sunt critice pentru succesul oricarei operatiuni de salvare. Chiar si cea mai rapida ambulanta nu poate ajunge mai devreme de 7 minute de la inregistrarea apelului la 112.

Binevoitorii neinstruiti care dau primul ajutor gresit agraveaza de cele mai multe ori starea victimelor. Acestea sunt o parte din premisele de la care porneste noua pastila informativa “Lectia de prim ajutor” ce va fi difuzata de Pro Tv incepand cu 12 noiembrie, dupa emisiunea “Ce se intampla, doctore”, de la ora 10.00 si care-si propune sa pregateasca populatia pentru acordarea primului ajutor si pentru sesizarea corecta a serviciilor medicale de urgenta.

Emisiunea de 5 minute ce va fi difuzata saptamanal este realizata cu sprijinul ING Asigurari de Viata, garantata de SMURD si va fi prezentata de Dana Rogoz si Dragos Bucurenci.

Dupa fiecare intalnire cu “Lectia de prim ajutor”, telespectatorii vor sti sa reactioneze eficient daca intalnesc o persoana in stare de inconstienta, cu hemoragii, care sufera de arsuri, fracturi, care a suferit un infarct sau un accident cardio-respirator.

Fiecare editie a emisiunii porneste de la o situatie de criza, iar teoria acordarii primului ajutor este si exemplificata de catre cei doi prezentatori Dana Rogoz si Dragos Bucurenci, sub supravegherea unui medic SMURD care se va asigura ca informatia furnizata este conforma celor mai recente protocoale europene de medicina de urgenta.

La prima “Lectie de prim ajutor”, din 5 noiembrie, telespectatorii Pro Tv vor afla cum sa sune corect si eficient la 112, cum sa comunice cu operatorul ca acesta sa trimita cele mai bune resurse pentru tipul de accident inregistrat.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!