Disney a luat o decizie radicală în privința lui Johnny Depp. Ce se va întâmpla cu „Pirații din Caraibe"

Disney a luat o decizie radicală în privința lui Johnny Depp. Ce se va întâmpla cu bdquo;Pirații din Caraibe
Data: 26 Decembrie 2018
Studiourile Disney renunţă la Johnny Depp.
Decizia luată de Disney vine pe fondul numeroaselor scandaluri de imagine în care a fost implicat actorul în ultimul an, dar a fost justificată și prin faptul că producătorii doresc „o nouă abordare". 

Potrivit independent.co.uk, Sean Bailey, șeful studiolui de producție, a făcut și o declarație oficială în acest sens.

„Vrem să aducem energie şi vitalitate. Iubesc filmul ("Piraţii din Caraibe", n.r.), dar ne dorim să aducem o nouă abordare. Şi asta am stabilit.", a spus Bailey. 

Cu alte cuvinte, rolul lui Jack Sparrow va dispărea odată cu plecarea lui Johnny Depp.

 
Depp a jucat rolul Sparrow în cinci filme de-a lungul celor 14 ani de existență a francizei, generând încasări în box office de peste 4,5 miliarde de dolari și clasând „Pirații din Caraibe" pe locul 12 în topul celor mai profitabile francize ale tuturor timpurilor.

Un an marcat de scandaluri de imagine

Actorul a avut un an marcat de scandaluri de imagine. Astfel, în urmă cu câteva luni, el a fost dat în judecată pentru că l-ar fi lovit pe Greg Brooks, managerul de locație al echipei de pe platoul filmului ,,City of Lies”.
 
Greg Brooks a susținut, în plângerea care a fost deja înregistrată la un tribunal din Statele Unite, că l-ar fi lovit de două ori cu pumnul și că, ulterior, a fost și concediat pentru că a refuzat să promită că nu îl va acționa pe actor în judecată. 
 
Potrivit plângerii formulate de Brooks, el ar fi fost nevoit să îi dea lui Depp o veste proastă legată de filmări, iar Depp, care părea în stare avansată de ebrietate, i-ar fi strigat mai multe obscenităţi şi, ulterior, l-ar fi lovit cu pumnul în zona toracelui.
 
În filmul „City of Lies”, pe platourile căruia ar fi avut loc incidentul sus-menționat, Depp joacă rolul unui detectiv de poliţie din Los Angeles care a investigat, timp de mai mulți ani, circumstanțele morții rapperului Christopher Wallace, mai cunoscut publicului larg ca Notorious B.I.G.

În ultimii ani, Depp a fost în instanță și pentru alte incidente. El a mai fost chemat în judecată și de doi foști bodyguarzi, care îl acuză de rele tratamente şi de neplata salariilor. 

De asemena, actorul are pe rol și un proces cu Amber Heard, fosta soție, care îl acuză de violență domestică.

 
Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanţi actori din generaţia sa. El e cunoscut pentru pelicule precum "Chocolat", "Donnie Brasco", dar și prin prisma unor filme independente precum "Jurnalul unui iubitor de rom", "Edward Mâini-de-foarfece" sau "Alice în Ţara Minunilor".Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO