Disney, din nou în centrul controverselor. Un actor a fost arestat pentru tentativă de corupere de minori

Disney, din nou în centrul controverselor. Un actor a fost arestat pentru tentativă de corupere de minori
Citeste mai mult despre: Stoney Westmoreland, Disney,
Autor: Redactia
Data publicarii: 15 Decembrie 2018
Data actualizare: 15 Decembrie 2018
Stoney Westmoreland, cunoscut mai ales pentru rolul pe care l-a făcut în serialul Disney "Andi Mack", a fost arestat după ce a încercat să corupă un băiat în vârstă de 13 ani.

Westmoreland, care interpretează rolul unui bunic simpatic în serialul Disney, i-a trimis băiatului fotografii nepotrivite, i-a cerut în schimb același tip de fotografii și i-a făcut propuneri nepotrivite, potrivit ABC 4 News din Salt Lake City, citat de The Hollywood Reporter.

Potrivit sursei din anchetă, actorul l-a cunoscut pe băiat prin intermediul unei aplicaţii destinate întâlnirilor. 

Actorul se află în acest moment în custodia poliţiei din Salt Lake City şi a departamentului pentru exploatarea copilului al FBI (CETFs). El se confruntă cu patru capete de acuzare care vizează coruperea de minori și distribuirea de materiale nepotrivite.

Westmoreland e cunoscut mai ales pentru rolul din "Andi Mack", dar a mai jucat și în seriale precum "Scandal", "Better Call Saul", "NCIS" şi "Breaking Bad". 

În urma scandalului, Disney a anunțat, printr-un purtător de cuvânt, că actorul a fost concediat. 

Mai jos poți urmări și un trailer pentru „Andi Mack":

Acesta nu e primul scandal de o asemenea amploare cu care se confruntă compania Disney. În urmă cu câteva luni, cofondatorul Pixar (n.r. o companie deținută tot de gigantul american) a demisionat pe fondul unor acuzații de hărțuire.

John Lasseter, cofondatorul Pixar, companie care a fost cumpărată în urmă cu câțiva ani de Disney, a demisionat după ce site-ul The Reporter a publicat, spre finalul anului trecut, un raport în care unele femei din cadrul companiei declarau că Lasseter le-a hărțuit.

Acesta și-a cerut scuze public la acea vreme, precizând că intenția să a fost "benignă", după care a intrat într-un concediu care a durat 6 luni. 


 

Lasseter, în vârstă de 61 de ani, a mai declarat ulterior că scandalul uriaș pe care l-a provocat i-a oferit prilejul să se gândească în amănunt la amploarea gesturilor sale și că e momentul pentru el să se concentreze pe noi provocări profesionale. 

Disney a fost, anul trecut, lider în box office-ul mondial pentru al treilea an consecutiv, depășind pragul de încasări de 6 miliarde de dolari, după în în 2016 obținuse suma-record de 7,6 miliarde de dolari la nivel global. 

De asemenea, brandul se află și în spatele celor mai bune trei debuturi cinematografie ale tuturor timpurilor. "Stars Wars", "Beauty and The Beast" sau "Guardians of The Galaxy" sunt doar câteva dintre aceastea. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies