Dispar calculatoarele! Este anuntul momentului: ce se va intampla in urmatorii ani

Dispar calculatoarele! Este anuntul momentului: ce se va intampla in urmatorii ani
Citeste mai mult despre: calculatoare, anunt,
Data publicarii: 27 Ianuarie 2015
Data actualizare: 27 Ianuarie 2015
Expertii Kaspersky Lab au decis sa marcheze aceasta aniversare printr-un set de previziuni pentru anul 2045, analizand modul in care tehnologia informatiei ar putea evolua si schimba vietile utilizatorilor peste 30 de ani.

In urma cu 30 de ani, computerul personal facea primii pasi spre a deveni dispozitivul folosit in mod regulat de catre utilizatori in prezent, transformand societatea si modul in care ne traim acum vietile.

"Tinand cont de ritmul rapid in care se dezvolta domeniul IT, este dificil sa oferi previziuni precise pentru urmatoarele trei decenii", a explicat Alexander Gostev, Chief Security Expert in cadrul Kaspersky Lab.

"Totusi, este clar ca, odata cu trecerea anilor, tehnologiile vor deveni si mai inteligente, iar utilizatorii vor fi nevoiti sa tina pasul. Putem fi siguri ca infractorii cibernetici vor deveni mai creativi si vor face eforturi pentru a exploata orice noutate IT pentru a-si atinge propriile obiective ostile. Ce este clar este ca, oricum ar arata lumea noastra peste 30 de ani, trebuie sa incepem sa ne ingrijim de confortul, siguranta si bunastarea ei inca de acum. Tehnologia este doar un instrument, si depinde doar de noi daca o utilizam in scopuri pozitive sau negative," a declarat Alexander Gostev.

Citeste continuarea articolului pe yoda.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies