Diva Instagramului Demi Rose e încă singură. Cum ar trebui să arate bărbatul care vrea să-i fie iubit

Diva Instagramului Demi Rose e încă singură. Cum ar trebui să arate bărbatul care vrea să-i fie iubit
Autor: Dan L. Brumar
Data: 22 Octombrie 2019
Demi Rose (23 de ani) e o senzație o internetului, dar e foarte selectivă când vine vorba de a-și alege un iubit. Modelul a explicat cum trebuie să arate cel pe care e dispusă să-l accepte în viața ei, iar asta ar explica de ce bărbații cad testul pe capete.

La cum arată, ai zice că bărbații stau la coadă pentru a ajunge în patul ei. Ceea ce e adevărat, însă lucrurile stau altfel când vine vorba de cursa spre inima ei. Demi Rose, fotomodel de origine britanică, e foarte selectivă în alegerea bărbaților, iar eșecurile amoroase de până acum au demonstrat că niște „criterii de departajare” sunt absolut necesare.

Cu ar trebui să arate viitorul e iubit?

Întotdeauna am urât să fiu abordată de bărbații care îmi cereau numărul de telefon”, se confesează Demi Rose pe Twitter. Fotomodelul mărturisește că nu cedează niciodată la astfel de propuneri și preferă ca „lucrurile să se întâmple natural”. 

Deși e frumoasă de pică, lui Rose nu-i place să i se spună asta prea des. E un adevăr care nu trebuie demonstrat, iar evidența nu necesită cuvinte suplimentare. „Nu-mi place să mi se spună cum arăt; de aici trag concluzia că ei cred că asta e tot ce am de oferit”, spune Demi, adăugând că cea mai bună partidă pentru ea începe cu o relație de prietenie.

 

Swimsuit from my collection with @isawitfirst ????????✨

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Cu cine s-a iubit până acum Demi Rose

Demi Rose a avut o relație cu fostul iubit al lui Kylie Jenner, rapperul Tyga, cu care s-a afișat prima dată la Festivalul de la Cannes, în mai 2016. 

FOTO: Demi și Tyga

Cei doi s-au depărțit un an mai târziu, iar Demi Rose l-a schimbat pe Tyga cu DJ-ul Chris Martinez. După mai puțin de un an de „tovărășie”, cei doi s-au despărțit. Diva Instagramului a explicat ce n-a mers în relația lor.

Chiar ne-am plăcut, dar logistic nu a mers până la urmă. Totul se întâmplă cu un scop. Totuși nu sufăr din această cauză. Pentru moment, sunt independentă”, a mărturisit Demi Rose pentru sixty6mag.com.

Demi Rose are 7,4 milioane de urmăritori pe Instagram, unde postează fotografii și filmulețe care o dezvăluie în toată splendoarea ei. Deși a fost suspectată că și-a modelat corpul cu operații estetice, Demi jură că nu s-a atins din bisturiu sau de tratamente cu acid hialuronic. Serios, Demi? Nici în posterior?

FULLSCREEN
Diva Instagramului Demi Rose e încă singură. Cum ar trebui să arate bărbatul care vrea să-i fie iubit
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO