Divorțați de 20 de ani, Bruce Willis și Demi Moore s-au izolat la domiciliu împreună

Divorțați de 20 de ani, Bruce Willis și Demi Moore s-au izolat la domiciliu împreună
Bruce Willis și Demi Moore au rămas buni prieteni. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 07 Aprilie 2020
Bruce Willis își ține prima familie aproape. Deși a divorțat de Demi Moore în anul 2000, starul de la Hollywood petrece foarte mult timp în compania ei și a copiilor lor.

Actorul din Greu de ucis, ajuns la 65 de ani, s-a recăsătorit în 2009 cu actrița Emma Heming, cu care are doi copii. Asta nu l-a împiedicat să petreacă timp cu fosta soție și cu copiii lor, în plină epidemie de coronavirus.

Citește și

Fiindcă distanțarea socială este grea pentru cei care au familii în două părți, Bruce Willis și-a lăsat familia actuală pentru o noapte și a petrecut timp cu Demi Moore și copiii lor.

Fiica cea mică a cuplului Willis-Moore, Tallulah (26 de ani), a postat pe Instagram o fotografie care îi înfățișează pe toți membrii familiei sale îmbrăcați în pijamale identice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

chaotic neutral

A post shared by tallulah (@buuski) on


La petrecerea în pijama au fost chemați și partenerii de viață ai fiicelor lor, printre care se numără și regizorul de film Dillon Buss. Nu doar oamenii, ci și patrupedele casei au fost îmbrăcate în pijamale.


Demi Moore: „Sunt mândră de divorțul nostru”

Bruce Willis și Demi Moore au divorțat în anul 2000, după doar 3 ani de mariaj. Actrița de 57 de ani a dezvăluit în cartea sa autobiografică Inside Out că e mândră de modul în care a decurs divorțul lor.

Cred că, la început, Bruce se temea că voi face despărțirea noastră dificilă și că îmi voi arăta mânia și tot ce aveam la dispoziție pentru a-i bloca accesul la copii – că aș apela la toate acele trucuri pe care cuplurile care divorțează le folosesc ca arme. Dar nu am făcut-o, cum nici el nu a făcut-o”, a scris Demi Moore. 

Actrița a mărturisit că au rămas prieteni foarte buni și că azi au o relație extraordinar de bună. 

Demi Moore a fost la nunta fostului ei soț, dar și la ceremonia de înnoire a jurămintelor, care a avut lor în martie anul trecut.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Când porți mască, îi protejezi pe ceilalți, iar ceilalți te protejează pe tine. #PoartăMască

FULLSCREEN
Divorțați de 20 de ani, Bruce Willis și Demi Moore s-au izolat la domiciliu împreună
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies