Divorturile cele mai scumpe din lumea celebritatilor! FOTO

Divorturile cele mai scumpe din lumea celebritatilor! FOTO
Citeste mai mult despre: divorturi, celebritati, showbiz,
Data publicarii: 05 Iulie 2010
Data actualizare: 05 Iulie 2010
Cand se termina iubirea, poate fi dureros, dar si foarte costisitor in cazul celebritatilor, care, insa, nu ajung chiar la fundul sacului in urma unui divort.

Iata cateva dintre divorturile cele mai costisitoare din lumea celebritatilor.

* Baschetbalistul Michael Jordan a divortat in 2006 de Juanita Vanoy, careia a trebuit sa ii plateasca 150 de milioane de dolari, jumatate din averea lui.

* Jucatorul de golf Tiger Woods are parte de divortul cel mai scump din lumea sportului - trebuie sa ii plateasca 750 de milioane de dolari modelului Elin Nordegren.

* Dupa 25 de ani de casnicie, cantaretul Neil Diamond si producatoarea de televiziune Marcia Murphey au ajuns la o intelegere, in 1994, in valoare de 100 de milioane de dolari.

* Daca ne gandim ca averea celebrului regizor Steven Spielber este, acum, de 3.000 de milioane de dolari, inseamna ca a scapat “ieftin” in urma divortului de prima lui sotie, actrita Amy Irving, careia i-a dat 100 de milioane de dolari.

* Harrison Ford si Melissa Mathison au divortat in 2004, iar el i-a dat 85 de milioane de dolari. Extrem de calculata, scenarista a obtinut in urma divortului si niste procente din castigurile obtinute de actor in urma filmelor si DVD-urile realizate in timpul casniciei.

* Kevin Costner a trebuit sa ii dea primei sotii, Cindy Silva, 80 de milioane de dolari, in urma divortului lor din 1994.

* Din cei 100 de milioane de dolari cat a primit James Cameron pentru “Titanic”, Linda Hamilton, cea de-a doua sotie, a obtinut jumatate.

* Cunoscuta ca o femeie care vaneaza barbati bogati si urata de multi ex-modelul Heather Mills a reusit, in urma unui mare scandal public, sa ramana cu 47,6 de milioane de dolari din averea beatles-ului Paul McCartney.

* Michael Douglas s-a separat de Diandra in 1998, iar ea a ramas cu 45 de milioane de dolari si cu doua case - in Beverly Hills si, respectiv, Palma de Mallorca.

* Lionel Richie si Diane au devenit preferatii tabloidelor cand au anuntat, in 2004, ca divorteaza. Ea a primit de la Lionel 20 de milioane de dolari.

* Cand Jerry Hill a descoperit ca faimosul ei barbat Mick Jagger a lasat gravid o alta femeie, a cerut divortul si a ramas cu aproximativ 20 de milioane de dolari.

* Milionarul rus Roman Abramovici a divortat in 2004 de sotia lui, Irina, care i-a pretins jumatate dintr-un cont bancar de 16 milioane de euro.

* Magnatul mediilor de comunicare Rupert Murdoch s-a insurat in 1967 cu Anna Torv, de care a divortat in 1998 in schimbul sumei de 1.700 de milioane de dolari.

Desi nu este nimic official, s-ar parea ca Madonna i-ar putea plati regizorului britanic Guy Richie, sotul ei timp de aproape opt ani, suma de 126 de milioane de euro.

 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies