DJ Pagal, în comă după un accident suferit la Ibiza. Medicii sunt rezervați

DJ Pagal, în comă după un accident suferit la Ibiza. Medicii sunt rezervați
Autor: Dan L. Brumar
Data: 10 Martie 2019
Unul dintre cei mai apreciați DJ români, Pagal, a suferit un accident de motocicletă la Ibiza. Muzicianul de 40 de ani este în comă indusă, iar șansele sale de supraviețuire sunt reduse.

DJ Pagal (Andrei Motoc) a căzut de pe motocicletă în zona Cap Martinet din Ibiza, în timp ce efectua o curbă, joi dimineață. S-a dezechilibrat, a căzut și s-a lovit la cap, scrie Periodico de Ibiza. Conform primelor informații, românul purta cască de protecție, însă aceasta a căzut în momentul căderii.

Medicii care l-au preluat au constatat că DJ Pagal avea leziuni cerebrale și mai multe fracturi la nivelul membrelor și coastelor.

DJ Pagal se află la Terapie Intensivă în stare de comă indusă. Medicii nu-și pun prea multe speranțe în șansele sale de recuperare, din cauza rănilor deosebit de grave. Identitatea sa a fost confirmată de sursele best-event.ro.

Pagal este unul dintre cei mai apreciați DJ români. El mixează de câțiva ani buni în cluburile din insula Ibiza, unde s-a și stabilit. Numele său real este Andrei Radu Motoc și s-a născut la București pe 19 octombrie 1978. A fost atras de muzică încă din liceu, perioadă în care vizita frecvent Budapesta pentru a participa la concerte rock. 

Tânăr rebel și entuziast, Pagal s-a alăturat unei formații de rock, din postura de chitarist bass. La puțin timp dupa aceasta experiență si-a deschis cu un amic un cabinet de tatutaje. 

Andrei Motoc a avut o relație de doi ani cu vedeta de televiziune Comsina Păsărin. Cei doi plănuiau să se căsătorească, după ce DJ a cerut-o de soție. Însă, relația lor s-a destrămat înainte ca acest proiect de viață să se materializeze.

FULLSCREEN
DJ Pagal, în comă după un accident suferit la Ibiza. Medicii sunt rezervați
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies