DJ-ul olandez Fedde Le Grand, interviu EXCLUSIV despre cum a ajuns să remixeze muzica lui Michael Jackson

DJ-ul olandez Fedde Le Grand, interviu EXCLUSIV despre cum a ajuns să remixeze muzica lui Michael Jackson
Citeste mai mult despre: Fedde le Grand, UNTOLD, UNTOLD 2018,
Data: 06 August 2018
,,Put your hands up for Detroit” l-a propulsat în preferințele iubitorilor de muzică electro din toată lumea, iar următoarele lui piese nu au făcut decât să confirme ceea ce știam cu toții: că Fedde Le Grand schimbă, pas cu pas, fața scenei progresive europene.

DJ-ul olandez Fedde Le Grand a vorbit într-un interviu EXCLUSIV pentru PRO TV despre revenirea pe scena de la Untold, despre protejatul său, DJ-ul spaniol Danny Avila, dar și despre momentul cel mai important din cariera sa. 

,,Put your hands up for Detroit a fost, fără îndoială, un moment foarte important al carierei mele. După care am făcut Creeps, care a mers bine. Cred, totuși, că Let me think about it a fost cea mai bună piesă a mea pentru că după Detroit... toată lumea a zis că sunt doar un one hit wonder. Doar după Let me think about it lumea a început să spună: Ok, omul ăsta este încă aici... și iată-ne aici, 12 ani mai târziu.”, a spus Fedde. 

DJ-ul a vorbit și despre protejatul său, DJ-ul spaniol Danny Avila și despre momentul în care l-a descoperit. 

,,E amuzant, el obișnuia să vină la show-urile mele împreună cu tatăl lui, când puneam muzică în Spania. Apoi, într-o noapte a mixat înaintea mea într-un mic club... bine, cred că tatăl lui a aranjat asta, ca să fiu cinstit... dar am fost foarte impresionat pentru că e un DJ foarte bun, poate mixa orice, ceea ce cred că e nemaipomenit. [...] Cred că singurul lucru pe care îl poți face e să recunoști talentul și să atragi atenția lumii asupra acestui lucru. Dar până la urmă depinde doar de el dacă va reuși sau nu.”, a povestit Le Grand.

La finalul interviului, Fedde a povestit și despre cum a ajuns să remixeze piesele lui Michael Jackson: ,,A fost ca o operațiune secretă pentru că nimeni nu trebuia să știe piesele de pe album, erau piese înregistrate mai demult... Cineva a venit din Statele Unite cu părțile înregistrate. Mi s-a permis să lucrez la ele doar 3 zile, după care trebuia sa ia înapoi toate părțile, plus remixurile. Nu mi s-a permis să păstrez ceva în computerul meu pentru că le era teamă să nu mi le fure cineva și să le facă publice.”

În ceea ce privește lucrurile pentru care DJ-ul olandez e recunoscător, aici totul e clar, spune el: ,,Să îți transformi hobby-ul în muncă. Asta e cea mai importantă realizare pentru mine. E ca un vis din copilărie care a devenit realitate.” 

Urmărește interviul integral acordat de Fedde Le Grand mai jos: 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO