DJ Wanda și soțul ei, răsfățați de cel mai bun prieten al lui David Beckham

DJ Wanda și soțul ei, răsfățați de cel mai bun prieten al lui David Beckham
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 03 Septembrie 2019
Data actualizare: 03 Septembrie 2019
Wanda și Karl au avut ocazia să îl cunoască personal pe renumitul chef, acesta felicitându-i pentru faptul că și-au unit recent destinele.
DJ Wanda și soțul ei, Karl Katavhich, au fost răsfățați de cei apropiați cu multe cadouri memorabile la nunta din luna august de la Londra. Pe lângă tablouri, vacanțe și obiecte de design, cei doi au primit în dar o experiență de de neratat: o cină exclusivistă în restaurantul celui mai cunoscut chef din Marea Britanie, și nu numai, Gordon Ramsay, restaurant care abia a fost inaugurat și este îmn prezent cel mai în vogă local din Londra.

Ce planuri avea Dj Wanda inainte de nunta? Vezi aici:

Ramsay este cel mai bun prieten al lui David Beckham, este multi-premiat la nivel internațional, deține o mulțime de localuri în toată lumea, extrem de apreciate de criticii culinari, și a devenit și mai cunoscut fiind juriu în super show-urile TV MasterChef, Hells Kitchen sau Hotel Hell.

Cei doi soți au luat cina în noul restaurant al acestuia, Lucky Cat, din Londra, unde au fost prezenți, zilele trecute, și David Beckham și fiul său, Brooklyn. Este un local exclusivist cu specific asiatic, unde o astfel de cină poate costa și 2000 de lire sterline. 

Vezi galerie foto, mai jos


În meniu se regăsesc preparate pe bază de pește și fructe de mare, reinterpretate de celebrul chef, precum tempura cu avocado, rață confiată, scoici cu porumb și sos yuzu, somon cu ghimbir și supă miso, creveți în sos picant de porumb.


Cu ocazia cinei speciale, Wanda și Karl l-au cunoscut personal pe Gordon Ramsay, au făcut fotografii împreună, și au discutat despre pasiunea tuturor pentru bucătăria japoneză. 


Gordon Ramsay este unul din cei mai apropiați prieteni ai lui David Beckham, intenționând, la un moment dat, să se asocieze chiar pentru deschiderea unui restaurant.

Celebrul fotbalist a participat, de altfel, zilele trecute, la inaugurarea restaurantului unde au luat cina Wanda și Karl. David Beckham a fost însoțit la eveniment alături de fiul lui, Brooklyn, atrăgând atenția tuturor prin inedita lor apariție.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies