Doctorul Mihail a vorbit despre momentul în care vom renunța la măști! Ce a scris pe Instagram

Doctorul Mihail a vorbit despre momentul în care vom renunța la măști! Ce a scris pe Instagram
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 07 Ianuarie 2021
Data actualizare: 06 Februarie 2021
La sfârșitul lui 2020, după aproximativ un an de când noul coronavirus a apărut pentru prima dată în orașul Wuhan (China), în România au ajuns primele doze ale vaccinului anti-COVID-19.

Imediat după ce campania de vaccinare a început în țara noastră, tot mai mulți români s-au întrebat când va dispărea noul coronavirus din lume și când vom putea să renunțăm la a mai purta măștile de protecție.

În primele zile ale anului 2021, medicul Mihail Pautov a postat pe Instagram câteva imagini din timp ce era vaccinat anti-COVID-19, afirmând că abia așteaptă să își facă și a doua doză. Mai mult decât atât, doctorul Mihai a vorbit și despre momentul în care vom renunța la măști.

„Dose 1. În 20 de zile mă prezint pentru doza 2 și dau masca jos... și-mi pun alta nouă! Vom da cu toții măștile jos doar atunci când vom obține o imunizare colectivă de peste 75-80%. Doamne ajută! PS: la 4 ore după vaccin sunt ok, doar o simplă senzație surdă de euforie și bucurie, că în 9 zile voi avea un început de imunitate și la 20, plină imunitate și 0 anxietate. De abia aștept”, a scris doctorul Mihail pe Instagram.

foto: Instagram doctorul Mihail Pautov

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!