Doi ani de la moartea lui Hugh Hefner. Ce mesaj i-a transmis văduva îndurerată, Crystal Harris

Doi ani de la moartea lui Hugh Hefner. Ce mesaj i-a transmis văduva îndurerată, Crystal Harris
Hugh Hefner și soția sa, Crystal Harris
Citeste mai mult despre: Hugh Hefner, a murit, Crystal Harris,
Data publicarii: 28 Septembrie 2019
Data actualizare: 28 Septembrie 2019
Recent, s-au împlinit doi ani de când a murit Hugh Hefner, fondatorul publicației Playboy. 

Văduva lui Hugh Hefner, Crystal Harris, și-a amintit de regretatul ei soț și a postat un mesaj pe Instagram.

Citește și: Iubita preferată a lui Hugh Hefner nu are noroc în dragoste. Holly Madison divorțează de soțul ei, după 4 ani

”Mi-e dor de tine de doi ani”, a scris aceasta, adăugând un emoji reprezentând o inimioară roșie. Modelul pe Instagram, în vârstă de 31 de ani, a publicat și o imagine în care era alături de Hefner, îmbrăcat în celebrul halat roșu, cu o șapcă de marinar pe cap. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Crystal Harris Hefner (@crystalhefner) on

Crystal a mai postat apoi și alte imagini de pe vremea când era cu Hugh Hefner, inclusiv una de la nuntă în care ei doi se sărută.

În 2017, Hefner a murit, la vârsta de 91 de ani, în vila Playboy din Los Angeles. Cauza morții a fost septicemia, o agravare a unei infecții instalate în organism. În cazul celebrului om de afaceri, aceasta a fost corelată cu E.coli. 

”Hef a murit pe 27 septembrie 2017. La doi ani de la moartea sa, ne amintim cât de mult îi plăcea viața, râsul său molipsitor și lupta sa de o viață împotriva nedreptății”, menționează comunicatul apărut pe pagina de Twitter a lui Hefner. ”Ne e dor de tine, Hef”.

Crystal Harris a fost măritată cu Hugh Hefner între 2012 și 2017. Cei doi s-au căsătorit când ea avea 26 de ani și el - 86 de ani. Crystal a fost cea de-a treia soție a lui Hef, după Millie Williams, cu care a stat între 1949 și 1959, și Kimberly Conrad, cu care a fost căsătorit între 1989 2010.

Foto: Getty

Vezi și: Trupe care trebuie readuse la viață
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies