Doi bărbați din Iași și-au deschis un mini-bordel în comună. Unul dintre ei era consilier local. Cum au aflat polițiștii 

Doi bărbați din Iași și-au deschis un mini-bordel în comună. Unul dintre ei era consilier local. Cum au aflat polițiștii
Citeste mai mult despre: Iasi, bordel, consilier local, politisti,
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 17 Noiembrie 2021
Data actualizare: 05 Decembrie 2021
Doi pensionari din județul Iași au avut o idee neobișnuită de afacere! Cei doi bărbați, unul dintre ei consilier local al comunei Țibănești, au deschis în sat un mini-bordel.

Bărbații, unul de 66 de ani, iar altul de 58, au deschis un mini-bordel, în locuința unuia dintre ei. Au angajat două adolescente din comună, de 19 și 17 ani, care să ofere servicii sexuale doritorilor în schimbul unor prețuri accesibile. Vestea despre activitatea celor doi s-a răspândit rapid în sat și astfel oamenii legii s-au autosesizat. 

Pensionarii solicitau prețuri mici pentru a atrage cât mai mulți doritori: 20 de lei pentru o "experiență normală" și 100 de lei în cazul în care clienții doreau să își transpună în realitate și alte fantezii. 

În urma perchezițiilor, oamenii legii au găsit suficiente dovezi care să îi incrimineze, iar magistrații au decis ca vinovații să fie judecați în stare de arest preventiv, conform aloiasi.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies