Doi minori și-au legat mâinile cu un lanț, fiind inspirați de povestea cuplului din Ucraina. Ce reacții au stârnit

Doi minori și-au legat mâinile cu un lanț, fiind inspirați de povestea cuplului din Ucraina. Ce reacții au stârnit
Citeste mai mult despre: divertisment, Instagram,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 16 Martie 2021
Data actualizare: 16 Martie 2021
O fată de 8 ani și un băiat de 13 ani și-au legat mâinile cu un lanț, declarându-și public dragostea pe rețelele de socializare. Copiii sunt bloggeri cunoscuți, cu sute de mii de urmăritori. 

Pe 14 februarie, doi tineri din Ucraina au devenit foarte cunoscuți peste noapte, după ce și-au legat mâinile cu un lanț și au spus că vor sta așa trei luni. Provocarea lor continuă, dovadă fiind filmulețele pe care le postează zilnic pe instastory. Tinerii teribiliști au creat astfel un precedent, iar acum alți doi îndrăgostiți au încercat să repete provocarea lor.


Ce-i drept, minorii Mila și Pasha, tot originari din Ucraina, au recurs la un challenge de 24 de ore. Cu toate acestea, gestul lor a stârnit reacții acide în mediul online, dar și în presa ucraineană. Mulți i-au criticat nu doar pentru că s-au legat la mâini, ci și pentru faptul că postează filmulețe prea ”îndrăznețe” pentru vârsta lor (imagini în care se sărută, dorm împreună). 


Gestul tinerilor a atras și atenția autorităților, iar părinții au fost chemați la poliție pentru audieri, scrie znaj.ua. Se pare totuși că părinții copiilor nu sunt deranjați deloc de relația celor doi, pentru că mama Milei este cea care îi administrează pagina de Instagram. De altfel, fata este un model cunoscut, fiind solicitată pentru diverse reclame la haine pentru copii. Pagina ei de Instagram este urmărită de aproape 500.000 de oameni. 

Cei doi bloggeri minori atrag atenția urmăritorilor prin diverse filmulețe în care îndeplinesc tot felul de sarcini din partea fanilor. Spre exemplu, în imaginea de mai sus, cei doi dansează pe jos într-un restaurant, spre uimirea celor din jur. 

Sursă foto: Instagram/ wecontacted, milamaxanets

Vezi și: De la banal la senzațional: Pui umplut cu primavară

 

FULLSCREEN
Doi minori și-au legat mâinile cu un lanț, fiind inspirați de povestea cuplului din Ucraina. Ce reacții au stârnit
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies