Doi români și-au făcut piscină într-o remorcă, iar acum sunt vedete pe TikTok: 'Așa ceva numai în România vezi!'

Doi români și-au făcut piscină într-o remorcă, iar acum sunt vedete pe TikTok: Așa ceva numai în România vezi!
Citeste mai mult despre: TikTok, piscina, remorca, viral,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 02 Iulie 2022
Data actualizare: 03 Iulie 2022
Că românii sunt inventivi, nu avem niciun dubiu. O dovedesc chiar doi tineri care au găsit o modalitate inedită să se răcorească într-o zi toridă de vară: și-au făcut piscină în… remorcă. 

Cu berile în mână și cu manele pe fundal, doi tineri se relaxează în piscină într-o zi călduroasă… Nu pare nimic wow, până vezi piscina! Aceștia au improvizat una într-o remorcă. “Românul se descurcă în orice situație”, a comentat un tiktok-er când a văzut minunea.

@szilardbucur822

 

♬ Ma Duc La Mamaia - Nicolae Guta

S-au filmat și au încărcat imaginile pe TikTok, unde fac furori. Într-o singură zi au strâns 2 milioane de vizualizări. Toată lumea îi felicită pentru ideea inedită și mulți spun că o să încerce și ei. “Tocmai mi-ați dat o idee! Să vedeți ce o să îmi facă soțul”, a spus plină de speranță deja o admiratoare a celor doi.

“Respect pentru cine a avut ideea!”, “Cea mai tare piscină”, “Asta înseamnă să fii mafiot!”, au comentat tiktok-erii. Câțiva au spus că ei deja au avut o astfel de “piscină”.

Sunt persoane care le-au recomandat tinerilor să o facă piscină mobilă și să meargă cu ea prin sat, poate găsesc și niște domnișoare să li se alăture. “Prima piscină mobilă din România”, “Noi am fi mers cu ea și prin sat”.
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies