Doi tineri îndrăgostiți s-au căsătorit la o terasă din Piața Obor: „Să se pupe micii”

Doi tineri îndrăgostiți s-au căsătorit la o terasă din Piața Obor: Să se pupe micii
Citeste mai mult despre: piata obor, mici, miri,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 31 Mai 2023
Data actualizare: 31 Mai 2023
Iubirea poate fi regăsită în mai multe forme, iar fiecare persoană în parte are modul ei unic de a-și exprima acest sentiment unic și de neegalat. Majoritatea persoanelor îndrăgostite își doresc să își oficializeze relația și în fața lui Dumnezeu și să devină, în acte, soț și soție. 

În această săptămână însorită, doi îndrăgostiți nonconformiști au ales o locație inedită pentru a-și uni destinele: terasa din Piața Obor. Chiar dacă târgul era aglomerat și gălăgios, cei doi miri și-au spus „DA” în fața prietenilor, familiei și a trecătorilor. 

Oamenii prezenți la piață pentru cumpărături nu au putut rămâne indiferenți atunci când au văzut cei doi îndrăgostiți, îmbrăcați la 4 ace în fața Terasei Obor și s-au alăturat ceremoniei de nuntă. Cu o decorare simplă, dar plină de farmec, cuplul a creat o atmosferă intimă în mijlocul tumultului urban. 

 Pe Facebook-ul restaurantului din piață au apărut și imagini de la eveniment:

Cei doi îndrăgostiți au fost însoțiți de cei mai apropiați prieteni și membri ai familiei, care au fost de acord să împărtășească această experiență unică alături de ei. Cu toții au devenit martorii unui moment emoționant, care a demonstrat că dragostea și unitatea pot fi celebrate în cele mai neașteptate locuri și în cele mai simple moduri.

În secțiunea de comentarii, oamenii s-au întrecut în felicitări și glume: „Să se pupe micii” // „Nunta pe care nu știam că mi-o doresc” // „Urmează dansul micilor”. 

Sursă foto: Facebook

VEZI ȘI VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!