Dolly Parton sărbătorește 52 de ani de căsnicie cu un bărbat cu care nu s-a afișat niciodată în public

Dolly Parton sărbătorește 52 de ani de căsnicie cu un bărbat cu care nu s-a afișat niciodată în public
Autor: Dan Brumar
Data: 19 Noiembrie 2018
Cântăreața de muzică country Dolly Parton (72 de ani) dezvăluie cum a reușit să păstreze flacăra dragostei aprinsă vreme de o jumătate de secol.

Dolly Parton a depășit 52 de ani de căsnicie cu același bărbat și spune că nu putea alege mai bine. Jumătatea sa, Carl Thomas Dean, este un fost „rege al asfaltului” din SUA, care a deținut o companie de construcții și asfaltări în Nashville. În ciuda notorietății soției sale, Carl Dean (76 de ani) s-a ferit de lumina reflectoarelor atât de mult, încât azi abia găsești o fotografie cu el și soția sa împreună. O mare agenție foto deține niște imagini realizate în 1996, cu un bărbat care își plimbă câinele, în dreptul cărora stă scris: „Posibil soțul lui Dolly Parton plimbând câinele”.


Vedeta și-a deschis sufletul pentru revista People, în cadrul unui interviu în care a lămurit și acest aspect. „Întotdeauna glumesc și râd când lumea mă întreabă care e cheia mariajului meu lung și a poveștii mele de dragoste. Și întotdeauan spun: Rămâi invizibil! Și e mult adevăr în asta. Eu călătoresc mult, dar chiar ne bucurăm unul de altul când suntem împreună și de lucrurile pe care le facem”, spune solista, pentru sursa citată.

FOTO: whenandwhatinfo.com


Carl Dean a refuzat să o însoțească pe Dolly la evenimentele ei exclusiviste, evitând să iasă în public. Cel mai mult îi place să facă mici călătorii la țară, în Tennessee, unde cei doi au un loc special de campare. Acolo merg la picnic, în natură, departe de agitația vieții cotidiene.  

Dolly povestește că atunci când l-a cunoscut pe Dean, acesta a invitat-o la cină la un restaurant fast-food. „Știm câteva locuri mici în care putem merge fără să fim deranjați. Lui îi place să meargă doar acolo unde se simte confortabil”, a mărturisit artista.

FOTO: dollyparton.com


Nu are niciun copil cu Carl Dean

Dolly Parton și Carl Dean s-au căsătorit la 30 mai 1966, în Ringgold, Georgia. În urmă cu doi ani, cei doi au făcut „nunta de aur”, la 50 de ani de când și-au unit destinele. Cu acest prilej, cântăreața a dezvăluit ce anume a atras-o la actualul ei soț. „Am fost surprinsă și încântată că în timp ce vorbea cu mine îmi privea chipul (un lucru rar pentru mine). Părea să fie interesat cu adevărat să descopere cine sunt și care e treaba cu mine”, a spus Dolly Parton pe site-ul ei

FOTO: dollyparton.com

În ciuda celor peste 50 de ani petrecuți împreună, cei doi nu au făcut copii. Însă, au avut parte de o sumedenie de nepoți și fini, printre care și finuța Miley Cyrus.

„Acum că sunt mai în vârstă am realizat că, deși nu am copiii mei, orice copil poate fi al meu. Vreau să inspir copiii și să le dau încredere”, a spus Parton, care la 72 de ani tocmai a terminat de înregistrat șase melodii pentru coloana sonoră a filmului Dumplin’

FULLSCREEN
Dolly Parton sărbătorește 52 de ani de căsnicie cu un bărbat cu care nu s-a afișat niciodată în public
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO