Dolph Lundgren la 63 de ani. Actorul își trăiește a doua tinerețe, alături de logodnica sa în vârstă de 24 de ani

Dolph Lundgren la 63 de ani. Actorul își trăiește a doua tinerețe, alături de logodnica sa în vârstă de 24 de ani
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 03 Noiembrie 2020
Data actualizare: 03 Noiembrie 2020
Îndrăgitul actor Dolph Lundgren împlinește astăzi 63 de ani. Eroul din zeci de filme de acțiune este un model pentru tineri, având mereu grijă să fie în formă. 

Cu o carieră de peste 30 de ani în cinematografie, Dolph Lundgren se bucură în continuare de atenția producătorilor. Doar în anul 2021, actorul se va filmat în cel puțin patru producții, potrivit imbd.com. Dolph Lundgren este aproape o legendă a filmelor de acțiune, alături de Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger și Jean-Claude Van Damme. Specialist în arte marțiale, actorul suedez s-a remarcat mereu printr-o formă fizică de invidiat. 


La 63 de ani, Dolph se antrenează constant în sala de sport. Nu odată, el a fost pe coperta revistelor Men's Health și Muscle &Fitness, oferind interviuri legate de antrenamentele sale. Logadnica sa, Emma Krokdal, în vârstă de 24 de ani, este și ea pasionată de sport, lucrând ca antrenor personal. Cei doi pot fi surprinși adesea în sala de sport. 

Din căsătoriile anterioare, Dolph Lundgren are două fiice, Ida (24 de ani) și Greta (18 ani). De multe ori, când este văzut la braț cu actuala logodnică, fanii o confundă cu fiica mai mare Ida

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...with my daughter Ida Drago.

A post shared by Dolph Lundgren (@dolphlundgren) on


Cele mai recente filme în care s-a filmat Dolph Lundgren sunt: ”The Expendables 3”, ”Creed II”, ”Aquaman” și ”The Tracker”.


Sursă foto: Getty Images, Instagram: dolphlundgren, emmakrokdal

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Mugur Mihăescu: „Am jucat în peste 4500 de spectacole!”


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!