Don Baxter, schimbare radicală! Cum arată astăzi artistul: E aproape de nerecunoscut

Don Baxter, schimbare radicală! Cum arată astăzi artistul: E aproape de nerecunoscut
Citeste mai mult despre: Don Baxter, Instagram,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 21 Iunie 2022
Data actualizare: 03 Iulie 2022
La începutul anilor 2000, Don Baxter cânta alături de La Familia două dintre cele mai cunoscute piese ale acelor timpuri: „Zi de zi” și „Viață Bună”. Peste ani, el s-a făcut remarcat și cu alte melodii și colaborări cu artiști mari ai României: „Îmi place la tine tot” (feat. Corina), „Bagă bani” (feat. Puya și Connect-R) sau „Cai verzi pe pereți” (feat. Smiley și Alex Velea).

Pe vremea când era „pe val”, Don Baxter a participat și la „MasterChef – Proba Celebrității”, competiție pe care a încheiat-o pe locul 3, după Elena Lasconi, care a câștigat show-ul, și Pacha Man, care s-a clasat pe poziția a doua.

Pe numele lui real Costel Sergiu Istrati, Don Baxter a ajuns la 44 de ani, vârstă pe care a împlinit-o pe 16 iunie, iar look-ul său nu mai amintește deloc de artistul care era în urmă cu aproximativ 10 ani.

Într-o postare pe care a făcut-o pe Instagram la începutul lunii iunie, Don Baxter nu mai are părul scurt, așa cum își obișnuise fanii, și nici nu mai poartă ochelari. El și-a lăsat părul lung și e aproape de nerecunoscut. 

„Cu acest look messianic o sa vă cânt o piesă din LA”, a scris artistul în dreptul fotografiei.

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!