Don McLean, vacanță romantică la Paris cu iubita mai tânără cu 49 de ani

Don McLean, vacanță romantică la Paris cu iubita mai tânără cu 49 de ani
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 30 Octombrie 2018
Data actualizare: 30 Octombrie 2018
Legendarul cântăreț american Don McLean, cunoscut mai ales pentru hitul „American Pie”, s-a afișat la Paris la brațul unei domnișoare care îi poate fi nepoată.

Paris Dylan poartă numele orașului iubirii și este noua cucerire a septuagenarului Don McLean. În vârstă de 24 de ani, Paris Dylan este fotomodel și mare vedetă pe rețelele sociale, unde își devoalează viața publică în fața a peste 800.000 de admiratori. Cei doi amorezi au confirmat că formează un cuplu și au postat pe Instagram și Twitter, la unison, dovada iubirii lor, consumată în capitala Franței. Între ei este o diferență de vârstă de 49 de ani, dar niciunuia nu-i pasă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

a dream with my love...❤️

A post shared by ????Paris (@parisdylan550) on


La cei 73 de ani ai săi, Don McLean demonstrează că e încă atrăgător pentru femeile tinere, chiar foarte tinere. Sau, să fie vorba de banii lui? Cu o avere estimată la circa 8 milioane de dolari, cântărețul a fost în mare vogă în anii 70, cînd hitul său American Pie a stat patru săptămâni pe locul I în clasamentele muzicale din SUA, în 1972.

 

Paris Dylan a avut o aventură cu un baschetbalist

Tânăra Paris s-a aflat în mijlocul unui scandal pe vremea când avea 17 ani. Fata i-a trimis niște fotografii cu ea dezbrăcată baschetbalistului american Chris Andersen. Cei doi au conversat o perioadă în mediul online și au început o relație fără se se vadă la față. Jucătorul avea să afle mai târziu că Paris Dylan l-a mințit în legătură cu vârsta ei. Însă, până ca ea să recunoască acest lucru, Paris a petrecut o săptămână în casa baschetbalistului, punând-ul pe acesta într-o situație foarte delicată, și anume de a avea o relație amoroasă cu un minor.

Paris Roxanne Dylan. FOTO: Instagram

Când a aflat, Chris Andersen a amenințat-o că o violează și că o aruncă pe câmp, ceea ce a determint-o pe Paris să depună plângere la poliție. Ancheta demarată de oamenii legii a scos la iveală că fotomodelul a mințit în legătură cu vârsta ei, dar și că în tot acest timp a corespondat cu baschetbalistul american de pe un cont social fals, creat de o femeie din Canada. Aceasta a fost arestată și închisă vreme de 18 luni, eveniment care a pus capăt relației lui Paris Dylan cu Chris Andersen, scrie naibuzz.com.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies